Kommer det nån ny iSight?

Tråden skapades och har fått 12 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

iSight finns ju inte längre i Europa, kommer det att komma någon ny eller vad tror ni?

Det ryktades ju om at det skulle ha kommit en i oktober, men nu är vi i december och fortfarande ingen iSight. Jag tycker det är märkligt. Kanske de vill släppa en ny modell i samband men ny hårdvara? Eller så bygger de in de i nästa generation skärmar som det är i iMac och Macbook. I så fall kan man ju glömma en ny iSight. Kanske det inte sålt tillräckligt bra för att motivera nyläpp? Trist bara att tredjepartstillverkarna har så uselt Mac-stöd. Annars skulle det finnas gott om modeller att välja mellan.

  • Medlem
  • Huddinge
  • 2006-12-18 11:25

Det har sålt slut i USA, så det är väl inte så att folk inte köper det.. Däremot att produktionen inte var tillräckligt lönsam, kanske.

Kommer väl någon ny sak snart, eller så har Apple övergivit den marknaden, eller så kommer någon slags kamera vara standard på Mac Pro Quad till exempel?

  • Medlem
  • International user
  • 2006-12-18 12:25

Var det inte så att de slutade sälja dom pga nån miljöorsak, men skulle börja sälja dom igen ?

Ursprungligen av engdahl:

Var det inte så att de slutade sälja dom pga nån miljöorsak, men skulle börja sälja dom igen ?

Har också för mig det. EU:s miljöregler satte stopp för det... tror jag.

  • Oregistrerad
  • 2006-12-18 12:48

Jag vill också ha en iSight...

Är det någon som har testat Creative Live! Cam Optia? Teknikmagasinet säljer dem för 800 kr och påstår att den är "fullt Mac-kompatibel". Webbkameran behöver inga drivrutiner för att fungera. Kanske därav detta påstående. Men vill man ta del av den medföljande programvaran så krävs en PC. Creative säger inget om Mac-kompabiliet. Funkar den månne med iChat? Eller Skype?

http://www.creative.com/products/product.asp?category=218&subcategory=219&product=15985&nav=0

http://www.teknikmagasinet.se/

Senast redigerat 2006-12-19 10:56

macoteket har den också:

http://www.macoteket.se/product_list.jsp?group_id=880758&product_id=1135286

har testat logitechs 5000 modell och den kommer inte i närheten av isight...är nyfiken på denna till min sons mac mini. har skickat en fråga till macoteket om kvaliteten.

Testade den som hastigast på Mediamarkt i Kungens kurva (Stockholm). Bildkvaliteten såg riktigt bra ut. Däremot har den ingen inbygg mikrofon, utan man måste ha ha ett headset vilket gör det lite klumpigare att använda. Funderar på att skaffa en, priset är ju inte så högt heller. Trist att Apple övergivit Mac-användarna på denna punkt, speciellt när de inte har en helheltslösning ännu vad gäller inbyggt iSight i deras fristående skärmar.

instämmer! mkt underligt att apple inte säljer en isight längre...i miljögodkänt format. folk får över 2000 kr för sina begagnade isights...

Någon som vet ifall Creatives Live Cam Optia AF fungerar till Mac?

http://se.europe.creative.com/products/product.asp?category=218&subcategory=219&product=16425

Ursprungligen av imported_Zelle:

Någon som vet ifall Creatives Live Cam Optia AF fungerar till Mac?

Föregångaren (den vita) gör de i alla fall. Oklart om denna modell funkar.

In nästa generations skärmar kommer det att finnas iSight med all säkerhet. De nya skärmarna kommer att innefatta en 20", en 24" samt en 30".
Hur de kommer att se ut kan jag inte svara på men det finns en anledning till att de sänkt priset på befintliga Cinema Display och det är just det att inom kort kommer det en ny line-up.

Om du ska ha tag på en iSight så föreslår jag eBay.

1
Bevaka tråden