IR, NOKIA, ERCSSON, TITANIUM

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Hej
Har ställt frågan förut och fått en del svar men är fortfarande undrande.
FRÅGA: Skulle vilja veta vilken eller vilka mobiltelefoner som via IR på PowerBook G4 667 Mhz som verkligen fungerar.
Har varit hos en telefonförsäljare och de blir lite tveksamma när man nämner att man skall ha den till en Mac. Ringde även Ericsson support och de ställer sig lite tvekande till att svara att det fungerar...? PROVA var deras tips vilket jag inte tycker är ett bra svar, därför ber jag ER tipsa om en fungerande lösning
Har DU en fungerande lösning, Nokia eller Ericsson spelar ingen roll bara det fungerar utan alltför mycket strul.
Tips gärna om din lösning fungerar i Os 9, Os X eller båda

Tack på förhand

Undvik att lägga samma fråga på två ställen. Jag har svarat dig i Classic. Det är nog den som är mest felplacerad. Kanske någon admin kan räta till detta.

Observera att den nya 667 mhz inte har någon IR port men det är kanske den gamla du har.

Till denna fungerar T39 och T68 perfekt under OS X. Har inte testat under MacOS 9 men skulle kunna garantera att det fungerar. Ericssons sätt att använda ett kretskopplat nummet *99# gör att inga speciella drivrutiner för GPRS bejhövs. Ett modemscript finns redan installerat i OS X för T39 som fungerade rakt av i T68an också.

Måste dock passa på och slå ett slag för Bluetooth. Jag skaffade en TDK usb Bluetoothadapter som fungerar klockrent med min T68. ger stabil nätuppkoppling, möjlighet att synca adressbok och även redigera ringsignaler och Teman i telefonen. Allt utan att ta upp telefonen ur väskan. Ganska gött faktiskt.

1
Bevaka tråden