Ryggsäck till 15" och D50+7cm optik?

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Jag ska införskaffa mig en riktigt väska nu, efter att i några månader ha gått med en ikeaväska.

Jag vill ha en ryggsäck (två axelrämmar) , som då ska kunna innehålla min MBP 15", min D50 med ett 7cm långt objektiv, laddaren till datorn och lite småplock.

Datorn ska ligga på något sätt så den inte riskera att få repor, gärna något speciellt tyg på insidan där man har datorn.

Vet någon/Har någon/ska någon ha?

Jag har en Crumpler ryggsäck med plats för dator, kamera och några objektiv. Mycket bra kvalitet, skyddar grejerna rejält. Datorn ligger inbäddad i eget fodral och det är rejält stötupptagande foder för kameragrejorna. Man kan nog slänga hela ryggan ned för en fjäll utan att prylarna skadas det minsta.

Köpte den på Kameradoktorn i Stockholm. Det finns några olika storlekar och konfigurationen. Rekommenderas varmt, och priset är bättre än de vanliga kameraväsktillverkarna också. Fast jag minns inte vad den kostade...

  • Medlem
  • Ängelholm
  • 2006-10-19 15:34

Även Lowepro gör någon modell med både plats för dator och kamerautrustning. Pris en dryg tusenlapp om jag kommer ihåg rätt

Crumpler.. Hmm, jag har sett deras väskor och dom är nog lite för flashiga för mig.. Men om någon skulle vara bra och finnas tillgänglig så skulle jag kunna tänka mig det.
Vet du något namn på din speciella väska?
Lowepro, jag ska kolla in dom. Dom gör jäkligt högkvalitativa grejer (har en kameraväska redan från dom, inte en söm har gått upp.)

Jag ska till Göteborg snart, så om ni vet någon bra återförsäljare (utom de två mac affärerna då) så skulle det vara bra att veta.

  • Medlem
  • Ängelholm
  • 2006-10-19 22:32

Hej igen

Här har du en Lowe pro som kanske passar dig bättre än den jag tänkte på:

http://www.scandinavianphoto.se/?45603

Det var denna jag egentligen tänkte på

http://www.scandinavianphoto.se/?45257

Sedan finns ytterligare en större

http://www.scandinavianphoto.se/?45912

Scandinavianphoto.se har även Crumpler men jag hittade ingen rygga. Jag hittar inte fotoaffärerna i Götet längre så titta på eniro.se eller hitta.se eller i parppersvarianten.

1
Bevaka tråden