Nytt batteri, mer batteritid

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Är det möjligt att inhandla ett nytt batteri som har längre batteritid än det som medföljer? Det verkar som att orginalbatteriet i MacBook 13,3" är lite för slött om man saknar strömkontakt en längre tid.

Det enda som finns än så länge är det Apple levererar med datorn. Brukar dyka upp väldigt få 3:e parts batterier till macar och Apple har väl aldrig nånsin släppt nåt högkapacitetsbatteri i efterhand?! De 3:e parts batterier med högre kapacitet som dyker upp brukar komma efter några år när Apple knappt säljer reservbatterier.

Jah hörde om ett företag som skulle börja sälja bränsleceller till bärbara datorer. Om man har tur så kommer det en modell som passar MacBook om ett år eller så.

De nya bränslecelldrivna batterierna ryktas dock vara högljudda och därmed inget för den som vill ha en maskin som verkligen är tyst av sig. Det känns som att det dessutom sabbar en del av njutning med Mac om man ska ha ett batteri som låter en massa.

Tredjepartsbatteri är väl inget att rekommendera i vilket fall?

Ursprungligen av Tobias Schelin:

Tredjepartsbatteri är väl inget att rekommendera i vilket fall?

Jag vet inte faktiskt. De som sålts till tidiga PB G4 har vad jag förstått hållt bra kvalitet och bättre batteritid än Apples och matchat färgerna. De är dock allt annat än billiga så det är inget gratis nöje. Men eftersom Apple i modern tid inte släppt nåt högkapacitetsbatteri har man inte så mycket att välja på. Ett alternativ är att släpa med sig ett extra batteri. Men det lockar ju sällan...

1
Bevaka tråden