Visa vem du är!

Tråden skapades och har fått 3 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Om du som jag går runt med en ständig ångest över att folk i din omgivning inte är på det oomkullrunkeligt klara över att du kör MacOS på en Mac så finns det nu äntligen en bot på detta ilandsproblem.

Tiddliboom.com kommer till vår räddning!

...ja, jag vet vad ni tänker. Det måste vara värmen...
(men det fanns vita tröjor också )

T-tröja modell bättre i värmen

  • Medlem
  • Karlstad
  • 2006-07-29 12:28

Det här var ju kul!

Jag har varit på semester några dagar och missat den här tråden. Tänkte att det är lika bra att erkänna eftersom nån förr eller senare gör en whois på domänen. Det är nämligen jag som står bakom http://www.tiddliboom.com, ett litet sidoprojekt som jag donat med till och från sen i höstas eftersom jag själv tyckte det fanns dåligt med schyssta t-shirts, speciellt med Mac-motiv.

Sajten har faktiskt inte varit uppe mer än några dagar, och trots att det inte finns mer än 30-40 motiv än så länge, så ville jag smygöppna eftersom bl.a. sökmotorer ska hitta den, osv.

Idén var faktiskt att kunna ge nån sorts introduktionsrabatt till Mac-ägare på tröjorna med Mac-motiv. Men dels tjänar jag inte mer än några spänn på varje tröja än så länge så rabatten kan i så fall inte bli särskilt mycket (jag kan inte förhandla priser med leverantören förrän vi vet hur många som säljs), och dels har jag inte kommit på nåt bra och enkelt system.

Men om nån har synpunkter och idéer om sajten som sådan eller tröjorna, så mottages allt med glädje. Helst kanske skicka mig ett PM eller mail: http://www.99mac.se/members/danne-v.html eftersom det kanske inte är kosher att diskutera min sajt här?

1
Bevaka tråden