Hur ta bort gamla anslutningar?

Tråden skapades och har fått 2 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • Göteborg
  • 2006-07-06 09:21

Hej alla, detta är min första fråga på detta forum. Jag har en PB som jag har anslutit till nätverket på jobbet tidigare med smb-protokollet med framgång. Nu har vi bytt server här samt ny domän. Det jag skulle vilja veta är hur jag tar bort alla gamla anslutningsdata som finns någonstans inne i PBn. Jag har nämligen kvar samma ip-nr och samma användarnamn som på förra servern/domänen nu i det nya systemet. Detta gör att den automatiskt ansluter mot den gamla domänen så jag måste göra "autentisera igen" för att kunna ändra domän och skriva det nya lösenordet för att komma rätt.

Det jag vill ha är att den slutar med detta så att jag kan lägga till anslutning till den nya domänen i nyckelringen och sen leva lyckligt i resten av livet. Tacksam för svar om någon vet vad jag ska göra.

/mats

Det räcker inte med att radera lösenordet för nätverksenheten ur nyckelringen?

  • Medlem
  • International user
  • 2006-07-07 10:41

Eller gå in på nätverksinställningar och radera gamla konton.
Under äpplet och Nätverksplats är väl enklast.

1
Bevaka tråden