Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS-användare spenderar mest pengar

En rapport från analysföretaget Sensor Tower visar att IOS-användare spenderar mest på appar trots att de laddar ner färre appar per enhet jämfört med fjolåret.

Analysföretaget Sensor Tower har nyligen släppt en rapport som visar att IOS-användare spenderar mest pengar på appar, rapporterar Cult of Mac. Under 2016 köpte IOS-användarna mjukvara som aldrig förr. I genomsnitt spenderade användare 40 dollar, motsvarande cirka 360 kronor, på IOS-appar under 2016, vilket är en ökning från 2015 då de spenderade 35 dollar.

IOS-användare spenderade hela 27 dollar, motsvarande 240 kronor enbart på spelappar som står för mer än 80 procent av intäkterna i #App Store. Tre växande kategorier är musik, underhållning och appar för sociala nätverk. Trots att användare spenderar mer pengar än någonsin laddar de ner färre antal appar än tidigare. Under 2015 blev i genomsnitt 35 appar nedladdade per enhet och nu har den siffran sjunkit till 33 per enhet.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.