Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apples nya högkvarter tar emot anställda i april

Apples nya campus har officiellt döpts till Apple Park, och kommer att börja ta emot anställda i april.

Under en tid nu har #Apple arbetat på sitt nya huvudkontor, en rymdskeppsliknande ringformad byggnad i Cupertino. Byggnaden har kallats Campus 2, men i ett pressmeddelande uppges nu det officiella namnet; #Apple Park.

Vidare meddelar Apple att de första anställda kommer att flytta till det nya kontoret i april. Totalt kommer över 12 000 personer husera i Apple Park och sammanlagt beräknas flytten ta drygt sex månader.

Trots att Apple Park nu alltså börjar bli redo för att ta emot personal kommer byggnadsarbetet att fortsätta under våren och sommaren. Bland annat kommer det stora parkområdet i mitten av byggnaden att färdigställas.

En fristående byggnad på området blir Apples nya auditorium för att hålla presskonferenser och keynote-presentationer. Den byggnaden kommer att heta Steve Jobs Theater, döpt efter Apples tidigare vd som skulle ha fyllt 62 år denna vecka.

Apple Park kommer också att innehålla ett besökscenter med en tillhörande Apple-butik samt en cafeteria som kommer att vara öppen för allmänheten. Anställda får också tillgång till ett särskilt träningscenter, och mer än 3 kilometer gångbanor och löparspår i parken som också erbjuder ängsmark, en damm och fruktodling.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.