Rykte: Galaxy S8 dumpar hemknappen

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Sammobile har nyligen publicerat läckta bilder på vad som tros vara #Galaxy S8. Från bilderna att döma kommer den fysiska hemknappen att försvinna. Istället verkar det som att det kommer finnas en liten menyrad längst ner på skärmen med visuella styrknappar. Bakåtknappen verkar till skillnad från många andra Android-telefoner vara placerad på höger sida.

Det är inte bekräftat att de läckta bilderna föreställer Galaxy S8 eller att det är den slutgiltiga versionen. #Samsung tros tillkännage när Galaxy S8 kommer lanseras under MWC i Barcelona nästa vecka. Tidigare rykten säger dock att lanseringen kommer ske 29 mars och att mobilerna kommer finnas i affärer någon gång under april.

1984 var det inte alla som var med på tekniktåget, till exempel inte programledaren för TV-programmet Dokument Utifrån.

Ett tidigare avsomnat Apple-projekt om Swish-liknande överföringar från konsument till konsument kan ha väckts till liv igen.

Under ett event i New York har Acer presenterat nya bärbara datorer och en hälsofokuserad smart klocka.

Det råder sannerligen ingen brist på läckra koncept för hur Apples produkter skulle kunna se ut, och det senaste konceptet gäller Macbook Pro.

Prestandasiffror från vad som påstås vara resultat för Apples kommande systemkrets A11 krossar allt motstånd i mätverktyget Geekbench.

Apple har länge utvecklat en bildskärm baserad på tekniken micro-LED, och den är nu redo att integreras i nästa Apple Watch.