Rykte: Galaxy S8 dumpar hemknappen

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Sammobile har nyligen publicerat läckta bilder på vad som tros vara #Galaxy S8. Från bilderna att döma kommer den fysiska hemknappen att försvinna. Istället verkar det som att det kommer finnas en liten menyrad längst ner på skärmen med visuella styrknappar. Bakåtknappen verkar till skillnad från många andra Android-telefoner vara placerad på höger sida.

Det är inte bekräftat att de läckta bilderna föreställer Galaxy S8 eller att det är den slutgiltiga versionen. #Samsung tros tillkännage när Galaxy S8 kommer lanseras under MWC i Barcelona nästa vecka. Tidigare rykten säger dock att lanseringen kommer ske 29 mars och att mobilerna kommer finnas i affärer någon gång under april.

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?