Rykte: Galaxy S8 dumpar hemknappen

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Sammobile har nyligen publicerat läckta bilder på vad som tros vara #Galaxy S8. Från bilderna att döma kommer den fysiska hemknappen att försvinna. Istället verkar det som att det kommer finnas en liten menyrad längst ner på skärmen med visuella styrknappar. Bakåtknappen verkar till skillnad från många andra Android-telefoner vara placerad på höger sida.

Det är inte bekräftat att de läckta bilderna föreställer Galaxy S8 eller att det är den slutgiltiga versionen. #Samsung tros tillkännage när Galaxy S8 kommer lanseras under MWC i Barcelona nästa vecka. Tidigare rykten säger dock att lanseringen kommer ske 29 mars och att mobilerna kommer finnas i affärer någon gång under april.

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.