Rykte: Iphone 8 får inte välvd kant

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Analysföretaget Trend Force har släppt sin prognos av vad de tror om #Iphone 8, rapporterar 9to5mac. Rykten som stärks ytterligare är att det kommer finnas en premiummodell med skärm från kant till kant. Den kommer ha en 5,8 tums skärm men vara lika stor som 4,7 tumsmodellen.

Premiummodellen kommer förses med 3 gigabyte primärminne precis som Iphone 7 Plus. Det kommer finnas två alternativ för lagringsutrymme nämligen 64 och 256 gigabyte. Modellen kommer ha funktioner för både ansiktsigenkänning och förstärkt verklighet (AR). Trend Force hävdar dock att Iphone 8 inte kommer ha en välvd kant som det har ryktats flitigt om. De menar att förslaget låg uppe på bordet men att Apple ångrat sig efter att det gått dåligt för mobilen i falltester.

Premiummodellen av Iphone 8 kommer ha en OLED-skärm och kosta 1 000 dollar eller mer, motsvarande nästan 9 000 kronor. Enligt Trend Force är det oklart om båda premiummodellerna kommer få detta höga pris eller om det endast är varianten med 256 gigabyte lagringsutrymme som kommer vara så dyr.

#Apple kommer även släppa en 4,7 tumsmodell som blir en budgetmodell. Trend Force räknar med att premiummodellen av Iphone 8 kommer stå för 40 procent av sålda Iphone 8-enheter.

Kommentarer
4 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!