Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 8 får inte välvd kant

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Analysföretaget Trend Force har släppt sin prognos av vad de tror om #Iphone 8, rapporterar 9to5mac. Rykten som stärks ytterligare är att det kommer finnas en premiummodell med skärm från kant till kant. Den kommer ha en 5,8 tums skärm men vara lika stor som 4,7 tumsmodellen.

Premiummodellen kommer förses med 3 gigabyte primärminne precis som Iphone 7 Plus. Det kommer finnas två alternativ för lagringsutrymme nämligen 64 och 256 gigabyte. Modellen kommer ha funktioner för både ansiktsigenkänning och förstärkt verklighet (AR). Trend Force hävdar dock att Iphone 8 inte kommer ha en välvd kant som det har ryktats flitigt om. De menar att förslaget låg uppe på bordet men att Apple ångrat sig efter att det gått dåligt för mobilen i falltester.

Premiummodellen av Iphone 8 kommer ha en OLED-skärm och kosta 1 000 dollar eller mer, motsvarande nästan 9 000 kronor. Enligt Trend Force är det oklart om båda premiummodellerna kommer få detta höga pris eller om det endast är varianten med 256 gigabyte lagringsutrymme som kommer vara så dyr.

#Apple kommer även släppa en 4,7 tumsmodell som blir en budgetmodell. Trend Force räknar med att premiummodellen av Iphone 8 kommer stå för 40 procent av sålda Iphone 8-enheter.

Kommentarer
4 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.