Spotify: "Tro inte på allt du hör"

Efter att ha erbjudit Obama jobb trollar Spotify med Donald Trump om vad som egentligen hänt i Sverige.

USA:s nye president Donald Trump har sedan han invigdes fortsatt att röra upp känslor på internet med uttalanden av olika slag. Häromdagen tog Trump under ett tal upp terrordåd i Europa, och hänvisade då till något som skulle ha hänt föregående kväll i Sverige.

Påståendet att något särskilt hänt i Sverige fick många att höja ögonbrynen, inte minst svenskar. På Twitter fick kontot @sweden som sköts av olika svenskar varje vecka mycket att stå i genom att försäkra att inget terrordåd hänt i landet. Många andra tog också upp facklan under hashtaggen #lastnightinsweden.

Spotify har tidigare skämtsamt erbjudit USA:s tidigare president Barack Obama jobb, och ger nu Trump en gliring med en särskild spellista. Listan heter just #lastnightinsweden och innehåller bland annat låtar som Don't Believe Everything You Hear, It's all good och False alarm.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vad hände egentligen häromkvällen i Sverige? Berätta i kommentarerna och lägg gärna upp bilder!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Mediaplattformen Plex ligger i skottgluggen. Anledningen är nya villkor runt bland annat datainsamling.

Den här veckan pratar Ida Blix och Andreas Eklöv om Apples planer för eget videomaterial, rykten om Apple Watch, nya Nokia 8 och om Apples Smart Connector.

Det är fredag och det firar vi med att titta på den senaste filmen från en drönare som flugit över Apple Park.

Affinity Photo för Ipad såldes till en början till ett reducerat pris, men nu berättar utvecklarna att det lägre priset blir kvar.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Med några nya videoklipp demonstrerar Apple IOS 11-funktioner för Ipad och Ipad Pro.