Spotify: "Tro inte på allt du hör"

Efter att ha erbjudit Obama jobb trollar Spotify med Donald Trump om vad som egentligen hänt i Sverige.

USA:s nye president Donald Trump har sedan han invigdes fortsatt att röra upp känslor på internet med uttalanden av olika slag. Häromdagen tog Trump under ett tal upp terrordåd i Europa, och hänvisade då till något som skulle ha hänt föregående kväll i Sverige.

Påståendet att något särskilt hänt i Sverige fick många att höja ögonbrynen, inte minst svenskar. På Twitter fick kontot @sweden som sköts av olika svenskar varje vecka mycket att stå i genom att försäkra att inget terrordåd hänt i landet. Många andra tog också upp facklan under hashtaggen #lastnightinsweden.

Spotify har tidigare skämtsamt erbjudit USA:s tidigare president Barack Obama jobb, och ger nu Trump en gliring med en särskild spellista. Listan heter just #lastnightinsweden och innehåller bland annat låtar som Don't Believe Everything You Hear, It's all good och False alarm.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Vad hände egentligen häromkvällen i Sverige? Berätta i kommentarerna och lägg gärna upp bilder!

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.