Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Google vill ha feedback på Pixel

Google jobbar med hur de kan förbättra Pixel-telefonen och nu frågar de sina användare vad de tycker om telefonen.

#Google vill gärna ha återkoppling från användare om vad tycker om designen på Googles egen telefon som kom i höstas, #Google Pixel. I ett inlägg på Pixels användarforum efterfrågar produktansvarig Krishna Kumar svar från användarna kring vad som Google gjort rätt eller fel och på vilka sätt de vill att de kan förbättra sina kommande telefoner. Krishna skriver i sitt inlägg:

Jared Spool, grundaren till Massachusettsbaserade företaget User Interface Engineering skrev: ”När design är välgjord blir den nästan osynlig. Det är när den är dåligt gjord som vi märker den.” […] Jag skulle vilja höra era tankar. Vad är det ni tycker om de designen? Vad hatar ni? Vad gjorde vi och vad skulle ni vilja att vi förbättrar?

Hittills har det inte gått att köpa en Pixel i färgen Really Blue i Storbritannien, men nu går det att förbeställa den blåa modellen via EE och Carphone Warehouse. Leveransdagen beräknas vara 24 februari, rapporterar Androidcentral. När och om Pixel får en officiell lansering i Sverige är ännu okänt.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.