Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple avslöjar datum för årets WWDC

Apple meddelar att deras utvecklarkonferens WWDC går av stapeln 5-9 juni i år, och flyttar till San José.

Apples utvecklarkonferens #WWDC flyttar från San Francisco i år, och återvänder till McEnery Convention Center i San José. #Apple har också avslöjat att konferensen går av stapeln 5-9 juni.

San José ligger närmare Apples huvudkontor i Cupertino än vad San Francisco gör, och till The Loop säger företagets produktchef Phil Schiller att detta underlättar logistiken. Fler av Apples ingenjörer kommer att kunna vara med under konferensen, utan att behöva vara ifrån jobbet mer än en dag. Senaste gången WWDC hölls i San José var 2002.

Antalet besökare på konferensen blir dock ungefär samma som tidigare, runt 5 000. Precis som förra året kommer biljetter att erbjudas genom ett lotteri, och de som vill vara med kan registrera sig 27 mars. Därefter meddelas de som får möjlighet att köpa en biljett för motsvarande 14 000 kronor.

Liksom tidigare år kommer seminarierna och presentationerna också att livesändas och gå att se på i efterhand via Apples webbsajt för utvecklare. Apple väntas bland annat i år visa upp operativsystemen IOS 11, Mac OS 10.13 och nya versioner av TV OS och Watch OS. Ibland passar företaget också på att lansera nya datorer eller annan utrustning i samband med konferensen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.