Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pokémon Go får 80 nya monster

Den största uppdateringen på länge når Pokémon Go denna vecka, med hela 80 nya monster du kan fånga på språng.

#Pokémon Go blev onekligen något av ett fenomen när det lanseras i fjol, med horder av telefon-zombies som drev omkring världen runt. Utvecklaren #Niantic har släppt uppdateringar till spelet i stadig takt som innehållit såväl nya Pokémon som finputsningar av appen. Nu meddelar Niantic att spelet ska få ett rejält tillskott på hela 80 fickmonster som ska få oss att promenera med telefonen i högst hugg igen.

På bloggen PokemonGoLive berättar Niantic i detalj om den kommande uppdateringen. De nya kreaturen kommer från Johto-regionen, vilket den som kan sin Pokémon känner igen från spelen Gold och Silver. Fickmonstren från denna region innefattar bland annat Chikorita, Cyndaquil och Totodile. När nya Pokémon har lagts till har spelaren varit tvungen att kläcka dessa via ägg, men de 80 nya kreaturen i denna uppdatering ska kunna fångas ute i den "riktiga" världen från start.

Utöver de nya varelserna ska spelmekaniken också få sig ett lyft. Bland annat ska Niantic infört en ny metod för att hitta Pokémon, men exakt vad det innebär och hur det skiljer sig från nuvarande system meddelas inte. Spelaren ska också kunna använda nya typer av bär med nya egenskaper, bland annat ska det finnas bär som gör motståndarna långsammare.

Den stora uppdateringen är bara början enligt Niantics VD John Hanke som lovar att det finns nytt innehåll för flera år inplanerat. Uppdateringen ska bli tillgänglig mot slutet av denna vecka till #IOS och #Android.

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.