Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

blast from the past

Rykte: Nokia 3310 återuppstår från de döda

Nokia och HMD Global planerar en lansering av inte mindre än fyra mobiler under mässan MWC. Tre stycken smarta mobiltelefoner, och en nyversion av en gammal klassiker.

Som 99mac tidigare rapporterat planerar #Nokia att göra comeback i mobilvärlden tillsammans med HMD Global. Nokia 6 började förra månaden säljas i Kina, och rykten har talat om två nya produkter som ska presenteras under årets mobilmässa Mobile World Congress.

I en ny rapport som publicerats av Venturebeat uppges istället att Nokia kommer att visa upp hela fyra mobiltelefoner under #MWC. Här nämns ingenting om det omtalade flaggskeppet P1, utan istället är det Nokia 6 som får en lansering utanför Kina i sällskap med två andra modeller och en nyversion av en gammal klassiker.

Nokia 5 beskrivs som en variant av Nokia 6 med likadan Snapdragon 530-processor men med mindre bildskärm, halva mängden primärminne och en enklare kamera. Nokia 3 blir en ännu enklare instegsmodell.

Slutligen uppger rapporten att Nokia kommer att presentera en modern version av den klassiska mobiltelefonen Nokia 3310. Den ursprungliga modellen lanserades av Nokia år 2000, och har gått till historien för sin tåliga konstruktion och goda batteritid.

Nyversionen av 3310 blir inte en smart mobil, utan är tänkt som en billig lur att använda som en extratelefon.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.