Apple visar trailer för Carpool Karaoke

Snart kommer Apples variant av succéinslaget Carpool Karaoke, och i en första trailer åker bland andra Will Smith bil med James Corden.

Apple har i samband med årets Grammy-gala släppt en första trailer för det kommande tv-programmet Carpool Karaoke. Som 99mac tidigare rapporterat har Apple köpt programidén, och kommer att släppa nya avsnitt som en del av musiktjänsten #Apple Music.

Carpool Karaoke: The Series kommer under första vändan skildra sexton olika kändisar som åker runt med komikern James Corden. Kändisar som deltar är bland andra Will Smith, Metallica, Alicia Keys och John Legend.

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.