Apple visar trailer för Carpool Karaoke

Snart kommer Apples variant av succéinslaget Carpool Karaoke, och i en första trailer åker bland andra Will Smith bil med James Corden.

Apple har i samband med årets Grammy-gala släppt en första trailer för det kommande tv-programmet Carpool Karaoke. Som 99mac tidigare rapporterat har Apple köpt programidén, och kommer att släppa nya avsnitt som en del av musiktjänsten #Apple Music.

Carpool Karaoke: The Series kommer under första vändan skildra sexton olika kändisar som åker runt med komikern James Corden. Kändisar som deltar är bland andra Will Smith, Metallica, Alicia Keys och John Legend.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.