Apple visar trailer för Carpool Karaoke

Snart kommer Apples variant av succéinslaget Carpool Karaoke, och i en första trailer åker bland andra Will Smith bil med James Corden.

Apple har i samband med årets Grammy-gala släppt en första trailer för det kommande tv-programmet Carpool Karaoke. Som 99mac tidigare rapporterat har Apple köpt programidén, och kommer att släppa nya avsnitt som en del av musiktjänsten #Apple Music.

Carpool Karaoke: The Series kommer under första vändan skildra sexton olika kändisar som åker runt med komikern James Corden. Kändisar som deltar är bland andra Will Smith, Metallica, Alicia Keys och John Legend.

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.