Fredagsvideo

Internet gav allt tillgång till oss

Ibland är det svårare än vad en tror att avprenumerera på nyhetsbrev, det här är vad som händer om du väljer att svara på dem.

99mac kickar igång fredagskvällen med hjälp av veckans #fredagvideo där komikern James Veitch bertättar om hur hans mailväxling med en stor matvarukedja minst sagt spårade.

James Veitch fick nog av hur svårt det är att avprenumerera på olika företags nyhetsbrev. Efter att ha tröttnat på en stor matvarukedjas nyhetsbrev tryckte han längst ner i mailet på ”avprenumerera”. En vecka gick och plötsligt kom ett till mail från samma företag som James precis valt att inte följa. Ännu en gång scrollade James ner till botten av mailet för att trycka på ”avprenumerera”.

Efter ytterligare en vecka damp ett nytt nyhetsbrev ner i James inkorg. James fick nog och bytte strategi, istället för att trycka på en knapp som bevislingen inte fungerade svarade han på mailet. Därefter följer en väldigt lustig konversation med Dan som jobbar på företagets kundtjänst.

Kommentarer
2 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.