Fredagsvideo

Internet gav allt tillgång till oss

Ibland är det svårare än vad en tror att avprenumerera på nyhetsbrev, det här är vad som händer om du väljer att svara på dem.

99mac kickar igång fredagskvällen med hjälp av veckans #fredagvideo där komikern James Veitch bertättar om hur hans mailväxling med en stor matvarukedja minst sagt spårade.

James Veitch fick nog av hur svårt det är att avprenumerera på olika företags nyhetsbrev. Efter att ha tröttnat på en stor matvarukedjas nyhetsbrev tryckte han längst ner i mailet på ”avprenumerera”. En vecka gick och plötsligt kom ett till mail från samma företag som James precis valt att inte följa. Ännu en gång scrollade James ner till botten av mailet för att trycka på ”avprenumerera”.

Efter ytterligare en vecka damp ett nytt nyhetsbrev ner i James inkorg. James fick nog och bytte strategi, istället för att trycka på en knapp som bevislingen inte fungerade svarade han på mailet. Därefter följer en väldigt lustig konversation med Dan som jobbar på företagets kundtjänst.

Kommentarer
2 svar

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.