Fredagsvideo

Internet gav allt tillgång till oss

Ibland är det svårare än vad en tror att avprenumerera på nyhetsbrev, det här är vad som händer om du väljer att svara på dem.

99mac kickar igång fredagskvällen med hjälp av veckans #fredagvideo där komikern James Veitch bertättar om hur hans mailväxling med en stor matvarukedja minst sagt spårade.

James Veitch fick nog av hur svårt det är att avprenumerera på olika företags nyhetsbrev. Efter att ha tröttnat på en stor matvarukedjas nyhetsbrev tryckte han längst ner i mailet på ”avprenumerera”. En vecka gick och plötsligt kom ett till mail från samma företag som James precis valt att inte följa. Ännu en gång scrollade James ner till botten av mailet för att trycka på ”avprenumerera”.

Efter ytterligare en vecka damp ett nytt nyhetsbrev ner i James inkorg. James fick nog och bytte strategi, istället för att trycka på en knapp som bevislingen inte fungerade svarade han på mailet. Därefter följer en väldigt lustig konversation med Dan som jobbar på företagets kundtjänst.

Kommentarer
2 svar

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.