Fredagsvideo

Internet gav allt tillgång till oss

Ibland är det svårare än vad en tror att avprenumerera på nyhetsbrev, det här är vad som händer om du väljer att svara på dem.

99mac kickar igång fredagskvällen med hjälp av veckans #fredagvideo där komikern James Veitch bertättar om hur hans mailväxling med en stor matvarukedja minst sagt spårade.

James Veitch fick nog av hur svårt det är att avprenumerera på olika företags nyhetsbrev. Efter att ha tröttnat på en stor matvarukedjas nyhetsbrev tryckte han längst ner i mailet på ”avprenumerera”. En vecka gick och plötsligt kom ett till mail från samma företag som James precis valt att inte följa. Ännu en gång scrollade James ner till botten av mailet för att trycka på ”avprenumerera”.

Efter ytterligare en vecka damp ett nytt nyhetsbrev ner i James inkorg. James fick nog och bytte strategi, istället för att trycka på en knapp som bevislingen inte fungerade svarade han på mailet. Därefter följer en väldigt lustig konversation med Dan som jobbar på företagets kundtjänst.

Kommentarer
2 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!