Fredagsvideo

Internet gav allt tillgång till oss

Ibland är det svårare än vad en tror att avprenumerera på nyhetsbrev, det här är vad som händer om du väljer att svara på dem.

99mac kickar igång fredagskvällen med hjälp av veckans #fredagvideo där komikern James Veitch bertättar om hur hans mailväxling med en stor matvarukedja minst sagt spårade.

James Veitch fick nog av hur svårt det är att avprenumerera på olika företags nyhetsbrev. Efter att ha tröttnat på en stor matvarukedjas nyhetsbrev tryckte han längst ner i mailet på ”avprenumerera”. En vecka gick och plötsligt kom ett till mail från samma företag som James precis valt att inte följa. Ännu en gång scrollade James ner till botten av mailet för att trycka på ”avprenumerera”.

Efter ytterligare en vecka damp ett nytt nyhetsbrev ner i James inkorg. James fick nog och bytte strategi, istället för att trycka på en knapp som bevislingen inte fungerade svarade han på mailet. Därefter följer en väldigt lustig konversation med Dan som jobbar på företagets kundtjänst.

Kommentarer
2 svar

Apple motsätter sig Trumps beslut att återkalla stöd för transpersoner i amerikanska skolor.

Ännu ett spel baserat på den tecknade tv-serien Futurama är på gång för mobiler, och enligt seriens skapare Matt Groening kan även några nya avsnitt medfölja.

Samsungs nya mobilprocessor Exynos 9 Series 8895 utlovar hög prestanda med kapacitet för virtuell verklighet och avancerad 3D-grafik.

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Sent förra året köpte Fitbit den omtyckta tillverkaren Pebble, och lade ner dess produktion av smarta klockor. Nu avslöjas köpesumman.

Samsungs nya mobiltelefon Galaxy S8 Plus får stöd för trådlös laddning, innehåller bland annat ögonskanner och blir damm- och vattentålig enligt läckta specifikationer.