Lagret av Ipad Pro 12,9 tum sinar

Väntetiden för att få en Ipad Pro 12,9 tum har ökat, och det är även svårare att få tag på modellen i Apples fysiska butiker.

Lagret av #Ipad Pro 12,9 tum är för tillfället lågt. Den beräknade väntetiden är 2–3 veckor i bland annat Sverige, USA, Australien, Kanada Tyskland och Storbritannien. Enligt Mac Rumors var väntetiden på denna modell för bara några veckor sedan 1–2 veckor.

Även möjligheten att hämta ut #Ipad Pro 12,9 tum i en av Apples fysiska butiker verkar ha försvårats. I butiker baserade bland annat i New York, San Francisco, Toronto och London tar det till 3-6 mars innan det går att hämta produkten i butiken. I vissa affärer går det att hämta varan samma dag som den beställs men lagret av modellen verkar ha sinat avsevärt. Syskonet Ipad Pro 9,7 tum verkar dock ha ett påfyllt lager enligt Mac Rumors spaningar. Även i Sverige går det till skillnad från 12,9 tums modellen att få 9,7 tums modellen hemskickad samma dag.

Om #Apple som det ryktats presenterar nya Ipad-modeller under mars månad skulle detta kunna vara en indikation på att modellen snart kommer att uppdateras. Men i detta fall skulle det också kunna bero på strul i produktionskedjan. Vid förra kvartalsrapporten sade Tim Cook att Apple underskattade efterfrågan på Ipad för dåvarande kvartal och att de därför har problem med en av sina tillverkare. Cook tillade att han inte helt förväntade sig att detta skulle lösas under kommande kvartal. Detta kan mycket troligt vara anledningen till att det finns ont om Ipad Pro 12,9 tum.

Kommentarer
6 svar

Apple motsätter sig Trumps beslut att återkalla stöd för transpersoner i amerikanska skolor.

Ännu ett spel baserat på den tecknade tv-serien Futurama är på gång för mobiler, och enligt seriens skapare Matt Groening kan även några nya avsnitt medfölja.

Samsungs nya mobilprocessor Exynos 9 Series 8895 utlovar hög prestanda med kapacitet för virtuell verklighet och avancerad 3D-grafik.

Företaget Colorwear erbjuder sig att efterbehandla Airpods i upp till 58 olika nyanser.

Sent förra året köpte Fitbit den omtyckta tillverkaren Pebble, och lade ner dess produktion av smarta klockor. Nu avslöjas köpesumman.

Samsungs nya mobiltelefon Galaxy S8 Plus får stöd för trådlös laddning, innehåller bland annat ögonskanner och blir damm- och vattentålig enligt läckta specifikationer.