Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple rekryterar TV-chef från Amazon

Timothy D. Twerdahl lämnar Amazon för att leda Apples TV-satsning. Twerdahl har tidigare jobbat på både Netflix och Roku.

#Apple har rekryterat Timothy D. Twerdahl från Amazon, där han lett arbetet med Amazon Fire TV. Twerdahls nya roll blir att styra satsningen på Apple TV, och han började arbetet denna månad, rapporterar Bloomberg.

Fjärde generationens #Apple TV lanserades i oktober 2015, och var den första modellen med stöd för appar och ett IOS-baserat operativsystem som kallas TV OS. Under lång tid har det också ryktats att Apple planerar en TV-tjänst i samarbete med olika innehållsleverantörer. Förhandlingarna uppges dock ha kört fast, och i dagsläget är det oklart om tjänsten fortfarande blir av.

Twerdahl har jobbat på Amazon sedan 2013, och tidigare även haft positioner hos Netflix och Roku. Det är alltså en person med stor erfarenhet av strömmande film- och tv-tjänster, vilket kan tyda på en förnyad satsning från Apple på området.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.