Läckta bilder på LG:s nästa flaggskepp

Bilder på LG:s kommande flaggskepp G6 har läckt ut via en koreansk webbplats.

Samma dag som Samsung presenterar vad som tros vara nästa Galaxy S-platta ska LG hålla ett event i Barcelona, en dag innan mobilmässan MWC går av stapeln. #LG förväntas då presentera sitt nya mobil-flaggskepp LG G6.

Det som hittills är känt om mobilen är att den inte kommer ha stöd för modulära tillbehör som föregångaren G5 hade. Troligtvis kommer G6 ha en 5,7 tums skärm med aspektration 18:9 istället för den mer vanliga ration 16:9. Det ryktas även att mobilens framsida till 90 procent ska täckas av skärmen och att den ska ha en smal metallram.

Förra månaden publicerade The Verge bilder på överdelen av framsidan av G6. Nu publicerar Underkg läckta bilder på LG:s kommande mobil. Av bilderna att döma så består en stor del av framsidan av en bildskärm. Mobilen omsluts av en tunn metallram och har en baksida i borstad metall. Baksidan verkar vara lätt välvd och är utrustad med två kameror som är horisontellt placerade i relation till varandra samt en fingeravtrycksläsare.

Skriven av Amanda Reventlid

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.