Läckta bilder på LG:s nästa flaggskepp

Bilder på LG:s kommande flaggskepp G6 har läckt ut via en koreansk webbplats.

Samma dag som Samsung presenterar vad som tros vara nästa Galaxy S-platta ska LG hålla ett event i Barcelona, en dag innan mobilmässan MWC går av stapeln. #LG förväntas då presentera sitt nya mobil-flaggskepp LG G6.

Det som hittills är känt om mobilen är att den inte kommer ha stöd för modulära tillbehör som föregångaren G5 hade. Troligtvis kommer G6 ha en 5,7 tums skärm med aspektration 18:9 istället för den mer vanliga ration 16:9. Det ryktas även att mobilens framsida till 90 procent ska täckas av skärmen och att den ska ha en smal metallram.

Förra månaden publicerade The Verge bilder på överdelen av framsidan av G6. Nu publicerar Underkg läckta bilder på LG:s kommande mobil. Av bilderna att döma så består en stor del av framsidan av en bildskärm. Mobilen omsluts av en tunn metallram och har en baksida i borstad metall. Baksidan verkar vara lätt välvd och är utrustad med två kameror som är horisontellt placerade i relation till varandra samt en fingeravtrycksläsare.

Skriven av Amanda Reventlid

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!

Apple har släppt uppdateringen IOS 10.3 till sitt mobila operativsystem, med nya funktioner och det nya filsystemet APFS.

Tack till Cancerman för detta #nyhetstips!

Samsungs ARM-baserade systemkrets Exynos används nästan uteslutande i företagets egna mobiler, vilket nu visar sig bero på ett gammalt avtal.

Företaget TSMC börjar kontraktstillverka Apples nästa mobilprocessor A11 i april, enligt en rapport från Asien.

Google har skaffat en ny sektion med veckans gratisapp i sin appbutik. Först ut är mobilspelet Card Wars.