Läckta bilder på LG:s nästa flaggskepp

Bilder på LG:s kommande flaggskepp G6 har läckt ut via en koreansk webbplats.

Samma dag som Samsung presenterar vad som tros vara nästa Galaxy S-platta ska LG hålla ett event i Barcelona, en dag innan mobilmässan MWC går av stapeln. #LG förväntas då presentera sitt nya mobil-flaggskepp LG G6.

Det som hittills är känt om mobilen är att den inte kommer ha stöd för modulära tillbehör som föregångaren G5 hade. Troligtvis kommer G6 ha en 5,7 tums skärm med aspektration 18:9 istället för den mer vanliga ration 16:9. Det ryktas även att mobilens framsida till 90 procent ska täckas av skärmen och att den ska ha en smal metallram.

Förra månaden publicerade The Verge bilder på överdelen av framsidan av G6. Nu publicerar Underkg läckta bilder på LG:s kommande mobil. Av bilderna att döma så består en stor del av framsidan av en bildskärm. Mobilen omsluts av en tunn metallram och har en baksida i borstad metall. Baksidan verkar vara lätt välvd och är utrustad med två kameror som är horisontellt placerade i relation till varandra samt en fingeravtrycksläsare.

Skriven av Amanda Reventlid

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.