Läckta bilder på LG:s nästa flaggskepp

Bilder på LG:s kommande flaggskepp G6 har läckt ut via en koreansk webbplats.

Samma dag som Samsung presenterar vad som tros vara nästa Galaxy S-platta ska LG hålla ett event i Barcelona, en dag innan mobilmässan MWC går av stapeln. #LG förväntas då presentera sitt nya mobil-flaggskepp LG G6.

Det som hittills är känt om mobilen är att den inte kommer ha stöd för modulära tillbehör som föregångaren G5 hade. Troligtvis kommer G6 ha en 5,7 tums skärm med aspektration 18:9 istället för den mer vanliga ration 16:9. Det ryktas även att mobilens framsida till 90 procent ska täckas av skärmen och att den ska ha en smal metallram.

Förra månaden publicerade The Verge bilder på överdelen av framsidan av G6. Nu publicerar Underkg läckta bilder på LG:s kommande mobil. Av bilderna att döma så består en stor del av framsidan av en bildskärm. Mobilen omsluts av en tunn metallram och har en baksida i borstad metall. Baksidan verkar vara lätt välvd och är utrustad med två kameror som är horisontellt placerade i relation till varandra samt en fingeravtrycksläsare.

Skriven av Amanda Reventlid

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.