Tesla Motors byter namn till Tesla

Biltillverkaren Tesla Motors gör numera mycket mer än bara bilar, och byter därför namn på företaget till kort och gott Tesla.

Tesla Motors kallas i folkmun förmodligen kort och gott #Tesla, och meddelar nu att detta också är det nya officella namnet på företaget. Detta rapporterar nyhetskanalen CNBC via Twitter:

Under året har Tesla presenterat en rad projekt som inte har direkt med elbilar att göra, och nu reflekterar även namnet den nya inriktningen.

Skriven av Jakob Nilsson

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.