Touch Bar förbjuds under prov i flera delstater

Datorer med Touch Bar-remsa förbjuds i tentasalar i flera amerikanska delstater eftersom de anses kunna hjälpa personer att fuska på proven.

Flertalet delstater i USA har förbjudit elever från att skriva tentor på #Macbook Pro-datorer med Touch Bar, rapporterar Engadget. Examsoft, som är en mjukvaruplattform för undervisning och genomförande av tentor, har gått ut och varnat för att datorer med #Touch Bar-remsa inte är säkra. När skrift matas in på datorn föreslår remsan ord som borde följa det ord som precis matats in. Denna funktion kan vara till fördel för personer som skriver tentan och klassas som fusk.

I delstater som California, Oklahoma, Massachusetts, West Virginia och Pennsylvania har modellen förbjudits helt från salstentor och skolor i North Carolina har blivit beordrade att hålla utkik efter modeller med Touch Bar-remsa och koppla bort remsan under tiden tentan genomförs.

I delstaterna där Macbook Pro-modellen är förbjuden behöver eleverna skriva tentan för hand om de försöker ta med sig en dator med Touch Bar-remsa till tentan.

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.