Touch Bar förbjuds under prov i flera delstater

Datorer med Touch Bar-remsa förbjuds i tentasalar i flera amerikanska delstater eftersom de anses kunna hjälpa personer att fuska på proven.

Flertalet delstater i USA har förbjudit elever från att skriva tentor på #Macbook Pro-datorer med Touch Bar, rapporterar Engadget. Examsoft, som är en mjukvaruplattform för undervisning och genomförande av tentor, har gått ut och varnat för att datorer med #Touch Bar-remsa inte är säkra. När skrift matas in på datorn föreslår remsan ord som borde följa det ord som precis matats in. Denna funktion kan vara till fördel för personer som skriver tentan och klassas som fusk.

I delstater som California, Oklahoma, Massachusetts, West Virginia och Pennsylvania har modellen förbjudits helt från salstentor och skolor i North Carolina har blivit beordrade att hålla utkik efter modeller med Touch Bar-remsa och koppla bort remsan under tiden tentan genomförs.

I delstaterna där Macbook Pro-modellen är förbjuden behöver eleverna skriva tentan för hand om de försöker ta med sig en dator med Touch Bar-remsa till tentan.

Nu finns Googles Kalender att ladda ner till Ipad. Appen är optimerad för den större arbetsytan men liknar på många sätt Iphone-versionen.

Ny statistik från analysföretaget Verto visar att Apple Music är tjänsten med flest unika lyssnare under februari, medan Youtube Music har högst andel engagerade användare.

Fulkultur är tillbaka, och nu handlar det om hemska monster och farliga bestar. Eller kanske missförstådda och annorlunda individer?

Med basstationen Connect Home vill Samsung ge kontroll över det smarta hemmet, även för den som inte är hemma.

Med tillbehöret Samsung Dex förvandlas mobilen Galaxy S8 till en stationär dator.

Under sitt Unpacked-event presenterar Samsung en ny version av kameran Gear 360, med 4K-upplösning och livesändning.