Apple släpper publika betaversioner av Mac OS och IOS

Apple har släppt publika betaversioner av Mac OS 10.12.4 och IOS 10.3 som vem som helst kan installera.

Tidigare i veckan släppte Apple de första betaversionerna av IOS 10.3 och Mac OS 10.12.4 för utvecklare. Nu följer företaget upp med de publika betaversionerna, som kan installeras utan att ha ett utvecklarkonto hos Apple. Det som krävs är att skriva upp sig för Apple Beta Software Program.

Mac OS 10.12.4 innehåller funktionen Night Shift, och IOS 10.3 ger bland annat Hitta mina Airpods och det nya filsystemet APFS. Det är rekommenderat att ta en säkerhetskopia på enheten innan en betaversion installeras.

Skriven av Jakob Nilsson

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!

Apple har släppt uppdateringen IOS 10.3 till sitt mobila operativsystem, med nya funktioner och det nya filsystemet APFS.

Tack till Cancerman för detta #nyhetstips!

Samsungs ARM-baserade systemkrets Exynos används nästan uteslutande i företagets egna mobiler, vilket nu visar sig bero på ett gammalt avtal.