Datum för årets Google I/O avslöjade

Google har med ett klurigt pussel avslöjat vilka datum årets utvecklarkonferens I/O går av stapeln.

#Google meddelar via Twitter att årets utvecklarkonferense #I/O kommer att gå av stapeln 17 – 19 maj. Platsen blir precis som förra året Shoreline Amphitheatre, ett stenkast från sökjättens huvudkontor Googleplex.

Datumen avslöjades genom ett pussel, som när det löstes gav rätt datum. Ihärdiga medlemmar på Discord löste snabbt gåtan enligt Android Police. Google har dock ännu inte uppdaterat sin officiella I/O-webbplats med datumen.

Kommentarer
1 svar

Efter att en hackergrupp hotat att radera hundratals miljoner IOS-enheter svarar nu Apple med ett officiellt uttalande.

Apple köper automatiseringsappen Workflow som har blivit hyllad för sitt komplexa men lättillgängliga verktyg. Appen har nu gjorts gratis i IOS.

Efter att ha höjts till skyarna rasar nu aktien för Fingeprint Cards AB, efter att företaget varnat för ett ännu sämre kvartal än väntat.

Bildredigeringsappen Snapseed har fått nya funktioner i uppdatering. Bland annat har nu appen ett filter för dubbelexponering och en funktion som gör att det går att ändra ställning genom tredimensionella modeller.

Det är inte helt lätt att veta hur och var du avslutar prenumerationer i Itunes och App Store, men oroa dig inte! 99mac kommer till undsättning.

99macs redaktör försöker tolka Apple, och frågar sig vad som hände med det förväntade mars-eventet. Kommer det i april, eller blir det inget? Och var är Ipad Pro?