Datum för årets Google I/O avslöjade

Google har med ett klurigt pussel avslöjat vilka datum årets utvecklarkonferens I/O går av stapeln.

#Google meddelar via Twitter att årets utvecklarkonferense #I/O kommer att gå av stapeln 17 – 19 maj. Platsen blir precis som förra året Shoreline Amphitheatre, ett stenkast från sökjättens huvudkontor Googleplex.

Datumen avslöjades genom ett pussel, som när det löstes gav rätt datum. Ihärdiga medlemmar på Discord löste snabbt gåtan enligt Android Police. Google har dock ännu inte uppdaterat sin officiella I/O-webbplats med datumen.

Kommentarer
1 svar

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.