Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bioläge kommer till Apple Watch

Watch OS 3.2 får ett bioläge som stänger av allt ljud och gör så att inte klockan tänds varje gång du lyfter handen.

I början av januari i år ryktades det att IOS 10.3 skulle få ett bioläge eller ”Theatre Mode” som skulle aktiveras i Kontrollpanelen via en popcornliknande ikon. Det var då oklart vad detta läge skulle innebära.

Igår kom betaversionerna av de nya uppdateringarna till IOS, #Watch OS och Mac OS för utvecklare och bioläget som det ryktades om kommer inte till IOS utan istället till Watch OS, rapporterar Mac Rumors. Det nya bioläget ska göra det lätt för användaren att snabbt stänga av allt ljud på klockan samt att stänga av funktionen som göra att skärmen tänds vid specifika handrörelser, något som kan vara bra när du ska gå på bio och inte vill att klockan ska tändas stup i kvarten. Användaren kommer fortfarande ha tillgång till den haptiska funktionerna som gör att klockan vibrerar vid ingående samtal eller notiser.

En annan uppdatering som sker i nästa Watch OS-version är Sirikit som gör att användaren i större utsträckning kunna be Apples röstassistent #Siri skicka mail, göra bankbetalningar, boka taxi, logga en träning eller söka genom foton.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.