Bioshock för IOS kommer inte tillbaka

Efter att spelet Bioshock under en lång tid saknats i App Store i väntan på åtgärder meddelar nu skaparna att spelet inte kommer tillbaka.

2014 kom det populära spelet #Bioshock till IOS. Då kostade det strax över hundralappen och hade en då häpnadsväckande grafik för mobila enheter. Efter bara några månader försvann dock spelet från App Store efter att det hade uppvisat kompatibilitetsproblem med IOS 8.4 och senare.

Företaget som ligger bakom spelet, 2K, lovade då att spelet skulle komma tillbaka när de hade åtgärdat felen men nu har de uppdaterat sin supportsida för spelet och menar att det inte kommer tillbaka till IOS. Har du redan installerat spelet och har IOS 8.3 eller tidigare går spelet dock fortfarande att spela.

Biochock är ett äventyrs- och skräckspel som första gången utkom 2007 till PC och Xbox. Spelet har vunnit en drös med priser och utmärkelser och kännetecknas av sina engagerande och unika miljöer samt sina väl berättade handling.

Kommentarer
1 svar

Apple och Paypal är bara några exempel på företag som efter händelserna i Charlottesville i USA tar krafttag mot hatsajter.

Den irländska regeringen kommer att följa EU-domen och kräva tillbaka 13 miljarder euro i restskatt från Apple, men vidhåller att de inte gjort något olagligt.

Efter ett gäng billigare telefoner är det nu dags för HMD att släppa sitt första flaggskepp som bär namnet Nokia 8.

Så här samma år som Iphone fyller tio år känns det helt rätt att testa era kunskaper om gamla klassiska mobiltelefoner. Hur många rätt får du?

Enligt nya rapporter kommer Apple att spendera omkring åtta miljarder kronor på eget videomaterial till Apple Music. Upp till tio nya serier ska släppas till tjänsten det kommande året.

Instagram rullar ut en ny – fast gammal och välbeprövad – funktion, nämligen trådade kommentarer.