Bioshock för IOS kommer inte tillbaka

Efter att spelet Bioshock under en lång tid saknats i App Store i väntan på åtgärder meddelar nu skaparna att spelet inte kommer tillbaka.

2014 kom det populära spelet #Bioshock till IOS. Då kostade det strax över hundralappen och hade en då häpnadsväckande grafik för mobila enheter. Efter bara några månader försvann dock spelet från App Store efter att det hade uppvisat kompatibilitetsproblem med IOS 8.4 och senare.

Företaget som ligger bakom spelet, 2K, lovade då att spelet skulle komma tillbaka när de hade åtgärdat felen men nu har de uppdaterat sin supportsida för spelet och menar att det inte kommer tillbaka till IOS. Har du redan installerat spelet och har IOS 8.3 eller tidigare går spelet dock fortfarande att spela.

Biochock är ett äventyrs- och skräckspel som första gången utkom 2007 till PC och Xbox. Spelet har vunnit en drös med priser och utmärkelser och kännetecknas av sina engagerande och unika miljöer samt sina väl berättade handling.

Kommentarer
1 svar

Appen Workflow är ett bra verktyg för att göra din Iphone mer kraftfull, och här är sju tips på praktiska arbetsflöden.

Samsung Galaxy S8 har imponerat på många sätt, men varken ansiktsavläsaren eller irisavläsaren skyddar mobilens innehåll på ett säkert sätt.

Apple och Nokia går från att strida om patent till ett affärssamarbete som ska gynna båda parterna.

Apples HR-chef Denise Young Smith har en ny roll, nämligen som ansvarig för inkludering och mångfald på företaget.

Utvecklingen på dator- och konsolplattformarna historiskt och i nutid granskas i en djupgående rapport.

Apple har sjösatt en webbsida som går igenom fördelarna med Iphone, i syfte att få Android-användare att byta plattform.