Bioshock för IOS kommer inte tillbaka

Efter att spelet Bioshock under en lång tid saknats i App Store i väntan på åtgärder meddelar nu skaparna att spelet inte kommer tillbaka.

2014 kom det populära spelet #Bioshock till IOS. Då kostade det strax över hundralappen och hade en då häpnadsväckande grafik för mobila enheter. Efter bara några månader försvann dock spelet från App Store efter att det hade uppvisat kompatibilitetsproblem med IOS 8.4 och senare.

Företaget som ligger bakom spelet, 2K, lovade då att spelet skulle komma tillbaka när de hade åtgärdat felen men nu har de uppdaterat sin supportsida för spelet och menar att det inte kommer tillbaka till IOS. Har du redan installerat spelet och har IOS 8.3 eller tidigare går spelet dock fortfarande att spela.

Biochock är ett äventyrs- och skräckspel som första gången utkom 2007 till PC och Xbox. Spelet har vunnit en drös med priser och utmärkelser och kännetecknas av sina engagerande och unika miljöer samt sina väl berättade handling.

Kommentarer
1 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!