Bioshock för IOS kommer inte tillbaka

Efter att spelet Bioshock under en lång tid saknats i App Store i väntan på åtgärder meddelar nu skaparna att spelet inte kommer tillbaka.

2014 kom det populära spelet #Bioshock till IOS. Då kostade det strax över hundralappen och hade en då häpnadsväckande grafik för mobila enheter. Efter bara några månader försvann dock spelet från App Store efter att det hade uppvisat kompatibilitetsproblem med IOS 8.4 och senare.

Företaget som ligger bakom spelet, 2K, lovade då att spelet skulle komma tillbaka när de hade åtgärdat felen men nu har de uppdaterat sin supportsida för spelet och menar att det inte kommer tillbaka till IOS. Har du redan installerat spelet och har IOS 8.3 eller tidigare går spelet dock fortfarande att spela.

Biochock är ett äventyrs- och skräckspel som första gången utkom 2007 till PC och Xbox. Spelet har vunnit en drös med priser och utmärkelser och kännetecknas av sina engagerande och unika miljöer samt sina väl berättade handling.

Kommentarer
1 svar
Gör telefonen till en livräddare

Skaffa dig ett medicinskt ID

IOS innehåller en enkel funktion som kan rädda ditt liv. Har du inte redan aktiverat och fyllt i ditt medicinska ID berättar vi hur du gör här.

Är du nyfiken på skärmen på nya Ipad Pro? Läs då vidare för nu har vår expert Thomas Ytterberg undersökt den noga. Ida har dessutom testat batteriet.

Google kommer inte längre att söka igenom inboxen i Gmail för att bättre kunna rikta annonser.

Apples kommande superdator Imac Pro kan få både Intels serverklassade Purley-processorer innanför skalet, och stöd för Touch ID.

För 20 år sedan släpptes den första boken om Harry Potter, Facebook firar detta genom att föra in lite magi i appen.

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.