Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Android-appar till alla nya Chromebook-datorer

Google meddelar att alla Chromebook-datorer som släpps från och med i år kommer att få stöd för Android-appar, liksom ett antal befintliga modeller.

Under konferensen Google I/O förra året meddelade Google att operativsystemet #Chrome OS skulle få möjlighet att köra Android-appar. Stöd för detta har hittills bara dykt upp i vissa Chromebook-modeller, men nu meddelar Google att samtliga datorer med Chrome OS som släpps från och med i år får stöd för detta.

Googles bärbara dator-koncept Chromebook introducerades 2011, och modeller har förutom Google tillverkats av bland annat Acer, Lenovo och HP. #Google har också publicerat en lista över vilka befintliga modeller som kommer att få stöd för Android-appar framöver.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.