Apple släpper säkerhetsuppdateringar

Apple har uppdaterat IOS, Mac OS, TV OS och Watch OS med mindre säkerhetsåtgärder och buggfixar.

#Apple har släppt uppdateringar till sina operativsystem, med buggfixar och icke specificerade säkerhetsåtgärder. De senaste versionerna är nu IOS 10.2.1, Mac OS 10.12.3, Watch OS 3.1.3 och TV OS 10.1.1.

Det anges inga nya funktioner i systemen, utan fokus ligger på säkerhet och buggfixar. Den nya versionen av Mac OS ska bland annat åtgärda ett problem när nya Macbook Pro växlar mellan det dedikerade och det integrerade grafikkortet. På Mac har också Itunes uppdaterats till version 12.5.5, vilket ska ge "mindre prestandaförbättringar".

Mac OS, IOS och TV OS uppdateras genom programuppdateringen på respektive enhet. Watch OS däremot uppdateras via en Iphone till klockan.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!