Apple släpper säkerhetsuppdateringar

Apple har uppdaterat IOS, Mac OS, TV OS och Watch OS med mindre säkerhetsåtgärder och buggfixar.

#Apple har släppt uppdateringar till sina operativsystem, med buggfixar och icke specificerade säkerhetsåtgärder. De senaste versionerna är nu IOS 10.2.1, Mac OS 10.12.3, Watch OS 3.1.3 och TV OS 10.1.1.

Det anges inga nya funktioner i systemen, utan fokus ligger på säkerhet och buggfixar. Den nya versionen av Mac OS ska bland annat åtgärda ett problem när nya Macbook Pro växlar mellan det dedikerade och det integrerade grafikkortet. På Mac har också Itunes uppdaterats till version 12.5.5, vilket ska ge "mindre prestandaförbättringar".

Mac OS, IOS och TV OS uppdateras genom programuppdateringen på respektive enhet. Watch OS däremot uppdateras via en Iphone till klockan.

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.