Dongle Daddy hjälper dig hitta rätt sladd

En dödsenkel guide på nätet för de som inte vet vilken sladd de ska köpa.

Har du problem med att hitta rätt typ av sladdar till dina olika enheter? Webbplatsen Dongle Daddy kan hjälpa dig med detta. Sidan är grafiskt avskalad men pedagogisk. Du börjar vilken typ av enhet du vill koppla ihop något med, exempelvis dator, platta, mobiltelefon, TV eller e-boksläsare.

Därefter fyller du i vad du vill koppla enheten till. Med hjälp av bland annat bilder på olika enheter och portar som besökaren får klicka ja eller nej på presenterar sidan vilken typ av kontakt du borde köpa för att kunna koppla de olika enheterna med varandra. Produkten som presenteras är direkt länkad till Amazon för att ytterligare underlätta processen att skaffa rätt sladd för ändamålet.

Även om Dongle Daddy på många sätt är uppdaterad har den ännu inte riktigt förstått konceptet med en dator som saknar USB Type-A port. Macbook Pro-användare som har den senaste modellen får vänta ett tag tills webbplatsen har inkluderat datorerna i sin katalog. För alla andra är det ett smidigt och enkelt sätt att få reda på vilken sladd en borde köpa.

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!