Dongle Daddy hjälper dig hitta rätt sladd

En dödsenkel guide på nätet för de som inte vet vilken sladd de ska köpa.

Har du problem med att hitta rätt typ av sladdar till dina olika enheter? Webbplatsen Dongle Daddy kan hjälpa dig med detta. Sidan är grafiskt avskalad men pedagogisk. Du börjar vilken typ av enhet du vill koppla ihop något med, exempelvis dator, platta, mobiltelefon, TV eller e-boksläsare.

Därefter fyller du i vad du vill koppla enheten till. Med hjälp av bland annat bilder på olika enheter och portar som besökaren får klicka ja eller nej på presenterar sidan vilken typ av kontakt du borde köpa för att kunna koppla de olika enheterna med varandra. Produkten som presenteras är direkt länkad till Amazon för att ytterligare underlätta processen att skaffa rätt sladd för ändamålet.

Även om Dongle Daddy på många sätt är uppdaterad har den ännu inte riktigt förstått konceptet med en dator som saknar USB Type-A port. Macbook Pro-användare som har den senaste modellen får vänta ett tag tills webbplatsen har inkluderat datorerna i sin katalog. För alla andra är det ett smidigt och enkelt sätt att få reda på vilken sladd en borde köpa.

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Microsoft kreativa Imac-utmanare Surface Studio kommer att börja säljas i Sverige och andra länder till sommaren.

Ryktet stämde. Nästa version av Microsofts hybriddator heter inte Surface Pro 5, utan kort och gott Surface Pro.

Bildtjänsten Instagram gör det nu möjligt att dölja bilder i ens flöde utan att behöva radera dem helt.

UPPDATERAD. Ikea ska uppdatera sin serie smarta lampor för kompatibilitet med Apple Homekit, Google Assistant och Amazon Alexa.

När amerikanska kunder får berätta hur nöjda de är med sina mobiltelefoner, är det inte de normalstora telefonerna som hamnar högst. Mest poäng får nämligen den lilla Iphone SE.

Provperioden för Apple Music på tre månader är inte längre helt gratis. I vissa länder har Apple börjat ta en mindre summa i betalning.