Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Dongle Daddy hjälper dig hitta rätt sladd

En dödsenkel guide på nätet för de som inte vet vilken sladd de ska köpa.

Har du problem med att hitta rätt typ av sladdar till dina olika enheter? Webbplatsen Dongle Daddy kan hjälpa dig med detta. Sidan är grafiskt avskalad men pedagogisk. Du börjar vilken typ av enhet du vill koppla ihop något med, exempelvis dator, platta, mobiltelefon, TV eller e-boksläsare.

Därefter fyller du i vad du vill koppla enheten till. Med hjälp av bland annat bilder på olika enheter och portar som besökaren får klicka ja eller nej på presenterar sidan vilken typ av kontakt du borde köpa för att kunna koppla de olika enheterna med varandra. Produkten som presenteras är direkt länkad till Amazon för att ytterligare underlätta processen att skaffa rätt sladd för ändamålet.

Även om Dongle Daddy på många sätt är uppdaterad har den ännu inte riktigt förstått konceptet med en dator som saknar USB Type-A port. Macbook Pro-användare som har den senaste modellen får vänta ett tag tills webbplatsen har inkluderat datorerna i sin katalog. För alla andra är det ett smidigt och enkelt sätt att få reda på vilken sladd en borde köpa.

Skriven av Amanda Reventlid
Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.