Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nintendo släpper sitt nästa mobilspel i februari

Efter Pokémon Go och Super Mario Run blir nästa mobilspel från Nintendo det taktiska rollspelet Fire Emblem Heroes.

Fire Emblem är en serie rollspel som utvecklas av studion Intelligent Systems och publiceras av #Nintendo. Det första spelet i serien kom redan 1990 till Famicom, den japanska versionen av spelkonsolen NES. Sedan dess har det kommit nya delar i serien till de flesta av Nintendos olika konsoler.

Nintendo har nu tillkännagivit att deras nästa mobilspel blir Fire Emblem Heroes, och att det släpps till #IOS och #Android redan 2 februari. Spelet beskrivs som ett taktiskt rollspel med en ny handling och strider där karaktärer från tidigare spel deltar.

Kommentarer
6 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.