Tidal får redigeringsverktyg

Den strömmande musiktjänsten Tidal har fått ett redigeringsverktyg som låter dig redigera låtars längd och hastighet.

Den kanske mindre kända musiktjänsten #Tidal som 2015 köptes upp av Project Panther Bidco med Jay-Z som en av huvudägaren har nu fått ett redigeringsverktyg där det går att redigera låtarna du lyssnar på.

Turerna med Tidal har varit många och företag som Samsung och Apple har ryktats om att vara intresserade av att köpa upp tjänsten som har haft vissa svårigheter att klara sig på egna ben.

Engadget rapporterar nu att den strömmande musiktjänsten tillåter lyssnare ett redigeringsverktyg där denne kan ändra låtens längd och hastighet. För att göra ändringar i låten måste du markera delarna du vill ändra, därefter går det att förkorta, ändra hastighet eller bestämma hur låten tonar in eller ut. Låtarna som redigeras kan sedan sparas i en separat spellista som gör de lätt att hitta tillbaka till.

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.