Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Tidal får redigeringsverktyg

Den strömmande musiktjänsten Tidal har fått ett redigeringsverktyg som låter dig redigera låtars längd och hastighet.

Den kanske mindre kända musiktjänsten #Tidal som 2015 köptes upp av Project Panther Bidco med Jay-Z som en av huvudägaren har nu fått ett redigeringsverktyg där det går att redigera låtarna du lyssnar på.

Turerna med Tidal har varit många och företag som Samsung och Apple har ryktats om att vara intresserade av att köpa upp tjänsten som har haft vissa svårigheter att klara sig på egna ben.

Engadget rapporterar nu att den strömmande musiktjänsten tillåter lyssnare ett redigeringsverktyg där denne kan ändra låtens längd och hastighet. För att göra ändringar i låten måste du markera delarna du vill ändra, därefter går det att förkorta, ändra hastighet eller bestämma hur låten tonar in eller ut. Låtarna som redigeras kan sedan sparas i en separat spellista som gör de lätt att hitta tillbaka till.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.