Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Ny Apple Pencil presenteras i mars

Apple tros lansera en andra generationens Apple Pencil under ett event i mars i tillsammans med nya modeller av Ipad Pro.

Tidigare har det ryktas om att #Apple ska lansera en ny Ipad Pro med större skärm och bredare stöd för tillbehöret #Apple Pencil. Nu rapporterar tekniknyhetssidan Wei Feng [Google översätt] om ett rykte från leverantörer att en ny version av Apple Pencil kommer presenteras under ett Apple-event event i mars.

Det finns ännu få detaljer om vilka förbättrade eller nya funktioner pennan kommer få men tidigare rykten säger att flera appar kommer få stöd för pennan och att det kommer finnas ett bredare stöd för den i IOS, såsom Mail, Safari och Imessage. Ett patent som Apple sökt pekar också mot möjligheten att den nya pennan kan få en inbyggd magnet så att den går att fästa på Ipad-enheten när den inte används, rapporterar Patently Apple. Ryktena säger också att nya Ipad Pro kommer få en bättre och snabbare bildskärm vilket skulle innebära mindre fördröjning när Apple Pecil används.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.