Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Även Iphone 6 får reparationsprogram

Tidigare i höstas startade Apple ett reparationsprogram för Iphone 6S-enheter som plötsligt stänger av sig. Nu ryktas det att Apple håller på att ta fram ett liknade program för Iphone 6.

I höstas startade #Apple ett reparationsprogram för Iphone 6S-enheter som plötsligt stängde av sig. Anledningen som Apple senare uppgav var att några enheter i början av produktionen utsattes för luft under för lång tid vilket påverkat batterierna.

Efter att Apple lanserat reparationsprogrammet har Iphone 6-användare börjat höra av sig till Apple med rapporter om att även denna telefon plötsligt stänger av sig. Nu skriver den japanska webbsidan Macotakara [Google-översatt] om ett obekräftat rykte att Apple håller på att ta fram ett liknande reparationsprogram för Iphone 6. Macotakara har ofta visat sig vara en pålitlig källa när det gäller Apple-rykten men har i dagläget inga vidare detaljer kring reparationsprogrammet som tros komma till Iphone 6.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.