Seinfelds intervjuserie på väg till Netflix

Komikern Jerry Seinfeld flyttar sin populära intervjuserie Comedians in Cars Getting Coffee till Netflix, och spelar dessutom in två exklusiva ståupp-shower.

Ståuppkomikern Jerry Seinfeld blev världskändis tack vare sitcom-serien Seinfeld som sändes i 180 avsnitt mellan 1989 och 1998. På senare år har Seinfeld haft framgångar med en ny serie, Comedians in Cars Getting Coffee där han åker runt i gamla bilar tillsammans med andra komiker. Hitills har det blivit 59 avsnitt som distribuerats av Sonys videotjänst Crackle.

Nu kommer serien flytta till #Netflix, rapporterar Variety. I slutet av året ska 24 nya avsnitt få premiär på videotjänsten, och de gamla avsnitten ska också bli tillgängliga. Utöver det finns planer på ytterligare en säsong nästa år.

De som uppskattar Seinfelds ståupp-shower mer kan också glädjas åt att komikern skrivit avtal med Netflix om två exklusiva sådana. TV-serien Seinfeld finns däremot tyvärr fortfarande inte tillgänglig på Netflix.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.