Seinfelds intervjuserie på väg till Netflix

Komikern Jerry Seinfeld flyttar sin populära intervjuserie Comedians in Cars Getting Coffee till Netflix, och spelar dessutom in två exklusiva ståupp-shower.

Ståuppkomikern Jerry Seinfeld blev världskändis tack vare sitcom-serien Seinfeld som sändes i 180 avsnitt mellan 1989 och 1998. På senare år har Seinfeld haft framgångar med en ny serie, Comedians in Cars Getting Coffee där han åker runt i gamla bilar tillsammans med andra komiker. Hitills har det blivit 59 avsnitt som distribuerats av Sonys videotjänst Crackle.

Nu kommer serien flytta till #Netflix, rapporterar Variety. I slutet av året ska 24 nya avsnitt få premiär på videotjänsten, och de gamla avsnitten ska också bli tillgängliga. Utöver det finns planer på ytterligare en säsong nästa år.

De som uppskattar Seinfelds ståupp-shower mer kan också glädjas åt att komikern skrivit avtal med Netflix om två exklusiva sådana. TV-serien Seinfeld finns däremot tyvärr fortfarande inte tillgänglig på Netflix.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
1 svar

I en ny kortfilm får vi se hur Dwayne "The Rock" Johnson får ihop livet med hjälp av Apples röstassistent Siri.

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!