Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Facebook slutar betala för livevideor

Facebooks kärleksaffär med sponsrade livevideor ser ut att ha varit kortvarig, och nu uppges fokus istället flyttas till förproducerat videomaterial.

#Facebook har under en tid uttryckt stort intresse för video, och särskilt livevideo. Företaget startade till och med ett program förra året där vissa större nyhetsmedier får betalt för att publicera liveinnehåll på Facebook.

Vurmen för livevideo ser ut att ha varit kortvarig, för enligt en rapport från Recode har den sociala mediejätten nu börjat tona ned Facebook Live i samtal med innehållsproducenter. Därtill kommer troligtvis inte ersättningsprogrammet för livematerial att förnyas. Istället ska fokus flyttas till längre förinspelade videor.

Enligt Recode har intresset för kompensation för livevideor varit svalt från andra medier, men Facebook uppges fortfarande vara entusiasiskt inför användar-producerat liveinnehåll. Facebook har inte kommenterat rapporten.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.