Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Verizon stoppar samtal med Note 7

Enligt Verizon använder tusentals personer fortfarande Note 7, och nu stoppar operatören samtal med den osäkra telefonen.

Under hösten förra året drabbades flera exemplar av Samsungs telefon #Note 7 av överhettning och fattade eld. Samsung drog slutligen tillbaka hela serien, och uppmanade alla kunder att lämna in sina exemplar. Telefonen förbjöds också på flera ställen, framförallt ombord på flygplan.

Den amerikanska operatören Verizon distribuerade förra månaden en mjukvaruuppdatering till Note 7-telefoner låsta till deras nät som i praktiken skulle "döda" telefonerna genom att hindra dem från att ta emot laddning eller ansluta till datanätet. Trots detta rapporterar nu #Verizon att "tusentals" kunder fortfarande använder sin Note 7 och har undvikit att installera uppdateringen. En talesperson för operatören säger till Fortune:

– Trots våra ansträngningar finns det fortfarande kunder som använder de återkallade telefonerna och inte har lämnat tillbaka eller bytt sina Note 7. Dessa återkallade Note 7 utgör en säkerhetsrisk för våra kunder, och alla runt omkring dem.

För att få bukt med de kvarvarande telefonerna ska nu Verizon placera enheterna i en särskild kategori som gör att alla utgående telefonsamtal kopplas till kundservice, förutom nödsamtal. Eftersom Note 7-ägare redan blivit ersatta för sina utgifter uppger operatören också att de som vägrar lämna tillbaka sin telefon kan bli fakturerade.

#Samsung har utrett vad problemen med Note 7 berodde på, och kommer att presentera sin rapport i slutet av månaden, troligtvis den 23 januari.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.