Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Strömmande musiktjänster har fler prenumeranter än Netflix

En viktig milstolpe för strömmande musiktjänster har nåtts, då antalet betalande användare nu är fler än för videotjänsten Netflix.

Publiken för strömmande musiktjänster har ökat ordentligt det senaste året, inte minst på grund av att Apple gett sig in på marknaden med sin tjänst #Apple Music. Enligt en rapport från analysföretaget Midia har musiktjänsterna tillsammans 100,4 miljoner betalande användare, baserat på siffror från slutet av 2016.

Det innebär att musiktjänsterna nu för första gången har fler prenumeranter än videotjänsten Netflix som beräknas ha avslutat året med 87,8 miljoner användare, rapporterar Music Business Worldwide. Siffrorna anses vara en milstolpe, och musiktjänster har vuxit med 48 procent från 2015 till 2016. #Netflix har vuxit med 24 procent under samma period.

Med andra videotjänster inräknat blir dock antalet användare fler, då enbart Amazon Prime Video beräknas ha 77 miljoner prenumeranter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.