Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Flygbolag i USA behöver inte längre varna för Note 7

Amerikanska luftfartsmyndigheten häver nu påbudet att flygbolag måste informera passagerare om att de inte får ta med sig Samsung Galaxy Note 7 på planet innan de stiger på.

Fram tills nyligen har flygbolag i USA varit tvungna att informera passagerare innan de stiger på planet att de inte får ha med sig #Samsung Galaxy Note 7 på planet. Nu häver amerikanska luftfartsmyndigheten detta påbud eftersom Samsung uppgett att hela 96 procent av alla Note 7-enheter har lämnats tillbaka till företaget, rapporterar Androidcentral.

Det är fortfarande förbjudet att flyga med en Note 7 i USA, men flygbolagen är inte längre tvungna att förvarna resenärerna om detta innan de stiger på planet. Troligtvis kommer andra länder att ta efter amerikanska luftfartsmyndighetens beslut. Samsung fick återkalla Note 7 helt i höstas och upprättade särskilda stationer på flygplatser där de samlade in Note 7-enheter.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.