Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bugg bakom märkliga batteritest

De egendomliga resultat som Consumer Reports fick när de testade Macbook Pro orsakades av en bugg i Safari, uppger Apple.

Den amerikanska organisationen Consumer Reports orsakade uppmärksamhet sent förra året när de inte rekommenderade Apples nya modeller av Macbook Pro. Detta berodde på stora variationer för batteritiden under Consumer Reports tester, och innebar att nya Macbook Pro var den första Macbook-datorn som inte fick någon rekommendation.

Apple meddelade att batteritesterna inte motsvarade deras egna, och att de skulle samarbeta med Consumer Reports för att försöka utröna vad som var problemet. Nu har Apple gått ut med sina resultat, rapporterar The Verge.

Enligt Apple beror de märkliga resultaten för Consumer Reports på en bugg i webbläsaren Safari, som specifikt påverkade organisationens testverktyg. Testet använder en gömd inställning i Safari som stänger av webbläsarens cache-minne. Enligt #Apple kommer de flesta användare aldrig att råka ut för buggen, men en uppdatering till Safari kommer att släppas som åtgärdar den.

Apple uppger vidare att Consumer Reports kört batteritesterna igen i ett vanligt användarläge, och då fått konsekventa resultat som motsvarar Apples. Consumer Reports själva skriver på sin webbplats att de ska köra alla batteritester igen, och återkomma med en uppdatering av resultaten.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.