Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 8 liknar Iphone 4

Årets Iphone kommer att få en design inspirerad av Iphone 4, med glas på båda sidorna och en stålram som håller dem samman enligt nya rykten.

Många rykten om årets Iphone-lansering gör gällande att Apple detta år satsar på en design med glas på telefonens baksida snarare än de senare årens utformning i aluminium. En ny rapport från Digitimes med hänvisning till källor i Apples leverantörskedja uppger nu liknande information. Iphone 8 kommer enligt dessa uppgifter att få en design som påminner om Iphone 4. Det innebär en fram- och baksida i glas som hålls samman av en kant i rostfritt stål.

Enligt rapporten ska också denna tillverkningsprocess göra produktionskostnaden mellan 30 och 50 procent lägre än i dagsläget. Tidigare rykten säger också att Iphone 8 får en framsida nästan helt täckt i glas, och kan få hemknappen och Touch ID-sensorn integrerad i skärmen. Andra uppgifter gör också gällande att telefonen får stöd för trådlös laddningoch enligt ett snurrigt rykte blir Iphone 8 genomskinlig. Ett annat rykte är att bildskärmen blir välvd, något som spontant känns svårt att kombinera med en design med stålram liknande den beskrivna.

Oavsett hur den kommer att se ut är föväntan stor på Apples nästa Iphone, en produkt som i år fyller tio år. Analytikerföretaget Nomura spår att Iphone 8 blir en ordentlig storsäljare tack vare den stora användarbasen för IOS som byggts upp sedan lanseringen av Iphone 6 2014. Antalet IOS-användare bedöms enligt Business Insider vara mellan 45 och 50 procent större nu än 2014. Många som köpte en Iphone 6 men inte uppdaterat till en Iphone 6S eller Iphone 7 är enligt rapporten nu redo att uppgradera till Iphone 8.

Apple presenterar vanligtvis sina nya Iphone-modeller i september, och detta verkar troligt även i år.

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.