Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

CES 2017: Lenovo visar Phab 2 Pro

Lenovo visar upp den första mobilen med Googles plattform för förstärkt verklighet under CES i Las Vegas.

Under den stora teknikmässan #CES visar #Lenovo den första mobilen med Tango. 99mac skrev om mobilen redan i somras men nu passar vi på att titta på mobilen under mässan. Tango är Googles plattform för förstärkt verklighet (AR). #Tango gör det möjligt för mobilen att läsa av dess omgivning med hjälp av kameran och baserat på den informationen måla upp miljöer eller element som samspelar med den verkliga miljön.

Mobilens baksida är utrustad med en 16 megapixel kamera med snabbfokus, en djupkamera och en fisheyelins som fungerar som rörelsesensor. Mobilens kamera fram är 8 megapixel med en f/2,2 bländaröppning. #Phab 2 Pro kommer med Android 6.0 Marshmallow förinstallerat och försedd en fyrkärnig Snapdragon 652-processor som är optimerad för Tango och AR. Fingeravtrycksläsaren sitter på mobilens baksida och har stöd för bland annat Google Play, Paypal och Ali Pay.

Mobilen är gjord för att du ska kunna spela AR-spel på den men Lenovos Phab 2 Pro fokuserar även på att använda AR som ett verktyg i vardagen. Exempelvis går det med hjälp av AR att testinreda ditt hem i mobilen med Lowes inredningsapp som är specialtgjord för Tango.

Skärmen är i största laget med sina 6,4 tum och en Quad HD-skärm som ska anpassa ljusstyrkan efter ljusförhållandena i din omgivning. Batteritiden sägs vara upp till 13 dagar i standbyläge och 18 timmar samtalstid. Mobilen kommer i två färger Champagne gold och Gunmetal Grey och har ett RAM-minne på 4 gigabyte.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.