Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

MWSF2004: Apple lanserar iPod Mini

<br><center><img src=/nyhetsbilder/ref_ipodandmini.jpg></center>

Under kvällen har Apple introducerat iPod mini. Världens minsta musikspelare som kan lagra upp till 1 000 musikspår (4 gigabyte utrymme). Musikspelaren är byggd i flygplansaluminium och finns att köpa i fem olika färger: silver, guld, rosa, blå samt grön. Användargränssnittet är den samma som hos storebror, men knappsatsen har fått ett delvis nytt utseende. På grund av det lilla formatet har scrollhjulet och de fyra knapparna integrerats, till ett tiltbart scrollningshjul.

Du kopplar iPod mini till din Windows eller Mac OS baserade dator precis som vanliga iPod: med FireWire eller USB2-gränssnitt. Musikspelarens batterier laddas via synkroniseringssladden. Ingen extra laddare behövs. Batterierna beräknas hålla ut i åtta timmar mellan laddningarna. Synkroniseringen sker precis som tidigare med Apples musikprogram iTunes.

iPod mini är mindre än de flesta mobiltelefoner på marknaden, dess storlek är knappt större än ett kreditkort. Vikten är på 102 gram. Tjockleken är endast 12,5 mm.

Bältesclip ingår! Det finns tre tillval som kan köpas till. En synkroniseringsdocka ($39), ett par specialdesignade högtalarsnäckor som placeras i öronen (395 kr) och ett armband ($29) så att man kan ha den runt armen.

Produkten börjar säljas i februari i USA och något senare, i april i Europa. Priset hamnar på $ 249 dollar i USA.

<a href=http://tracker.tradedoubler.com/click?p=11612&a=294802&g=0&url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore?family=ipod target=_blank>Mer info kommer här</a>

-uppdateras löpande--

Kommentarer
207 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.