Super Mario Run till Android närmar sig

Nu går det att förhandsregistera sig till Super Mario Run i Google Play Store.

I september lanserade #Nintendo mobilspelet Super Mario Run. Lagom till jul kom spelet till IOS-enheter men Android-användare har vackert fått vänta på sin tur. Nintendo har inte uppgett när #Super Mario Run kommer till Google Play men nu har spelet dykt upp i nätbutiken.

Än så länge går det inte att köpa och ladda ner spelet men du kan skriva upp dig så du får en notis när spelet går att köpa. I App Store kostar spelet 109 koronor, vilket det borde göra i Play Store också. 99mac testade spelet när det kom i mitten av december.

Kommentarer
1 svar

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.

Pokémon Go blir inte det sista spelet som låter dig leka med fantasirika kreatur i telefonen. Magikarp Jump är den senaste titeln till IOS och Android.

Den sänkta ljudnivån innebär att Spotify nu ligger på samma nivå som Tidal och Youtube, något som hyllas av ljudfantaster.

En ansökan från Apple till den amerikanska kommunikationsmyndigheten avslöjar att företaget börjat testköra mobila höghastighetsuppkopplingar.