Super Mario Run till Android närmar sig

Nu går det att förhandsregistera sig till Super Mario Run i Google Play Store.

I september lanserade #Nintendo mobilspelet Super Mario Run. Lagom till jul kom spelet till IOS-enheter men Android-användare har vackert fått vänta på sin tur. Nintendo har inte uppgett när #Super Mario Run kommer till Google Play men nu har spelet dykt upp i nätbutiken.

Än så länge går det inte att köpa och ladda ner spelet men du kan skriva upp dig så du får en notis när spelet går att köpa. I App Store kostar spelet 109 koronor, vilket det borde göra i Play Store också. 99mac testade spelet när det kom i mitten av december.

Kommentarer
1 svar

För att vara en mobilmässa har det inte funnits ett överflöd av telefoner att välja mellan, men Andreas har hittat en klar favorit.

Efter att ha missat företagets pressevent har vi istället tagit chansen att klämma på deras nya produkter i Huaweis område på mässan.

En bild på vad som uppges vara Samsungs nya telefon Galaxy S8 har publicerats på Twitter, och tycks bekräfta många av förhandsryktena kring mobilen.

Under årets MWC-mässa visar Lenovo uppdaterade produkter i företagets utbud av bärbara datorer och surfplattor.

Apple kryddar sin musiktjänst med Yotube-fenomen och reality-serier för att utmana Spotify i kampen om kundernas hundralapp, och allt handlar om att locka en av de mest inflytelserika köpgrupperna.

Nästa Iphone kan byta Lightning-anslutningen till förmån för USB Type-C enligt en ny rapport.