Super Mario Run till Android närmar sig

Nu går det att förhandsregistera sig till Super Mario Run i Google Play Store.

I september lanserade #Nintendo mobilspelet Super Mario Run. Lagom till jul kom spelet till IOS-enheter men Android-användare har vackert fått vänta på sin tur. Nintendo har inte uppgett när #Super Mario Run kommer till Google Play men nu har spelet dykt upp i nätbutiken.

Än så länge går det inte att köpa och ladda ner spelet men du kan skriva upp dig så du får en notis när spelet går att köpa. I App Store kostar spelet 109 koronor, vilket det borde göra i Play Store också. 99mac testade spelet när det kom i mitten av december.

Kommentarer
1 svar

VD:n för Airbus Group har meddelat att företaget ska testa prototyper av flygande bilar innan slutet på året.

Andy Rubin grundade Android och arbetade på Google under åtta år, men nu kan Rubin vara på gång med ett nytt företag som ska utmana både Google och Apple med en egen premiumtelefon.

Nu har en svensk återförsäljare gått ut med de svenska priserna på spelkonsolen Nintendo Switch, och den kommer att kosta 3 599 kronor.

För att möta konkurrensen kommer Apple Music att satsa på mer än bara musik, säger Jimmy Iovine. Redan i år ryktas de första orginalprogrammen få premiär.

Vad som verkar vara en promotionvideo av den kommande telefonen Galaxy S8 har lagts ut på internet av Samsung Display.

99mac bjuder in gästkrönikören Karl Emil Nikka för att reda ut begreppen kring meddelandetjänsten Whatsapp. Många tidningar rapporterar om en bakdörr i appen som hotar säkerheten, men stämmer det verkligen?