Super Mario Run till Android närmar sig

Nu går det att förhandsregistera sig till Super Mario Run i Google Play Store.

I september lanserade #Nintendo mobilspelet Super Mario Run. Lagom till jul kom spelet till IOS-enheter men Android-användare har vackert fått vänta på sin tur. Nintendo har inte uppgett när #Super Mario Run kommer till Google Play men nu har spelet dykt upp i nätbutiken.

Än så länge går det inte att köpa och ladda ner spelet men du kan skriva upp dig så du får en notis när spelet går att köpa. I App Store kostar spelet 109 koronor, vilket det borde göra i Play Store också. 99mac testade spelet när det kom i mitten av december.

Kommentarer
1 svar

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.