99mac önskar er alla en god jul!

Äntligen dopparedag! Redaktionen firar julen åt olika håll, men sänder givetvis en julhälsning till alla våra läsare, med önskan om en härlig dag!

Hela december har 99mac räknat dagarna ned till julafton under parollen #99mac räddar julen. Nu är dagen här, och vi på redaktionen har rest åt olika håll för att fira med släkt och vänner. Från norr till söder i vårt avlånga land korkar vi nu upp julmusten och staplar upp pepparkakorna.

Vi är tillbaka i mellandagarna med mer material, och därefter hela 2017! Vi ses då!

Till alla våra läsare vill vi önska en riktigt god jul!

Kommentarer
6 svar

Amanda, Andreas och Ida pratar om ljudbokstjänster, Ipad Pro och One Plus 5, en mobil som lånar friskt från Apple.

Verizon-ägda Yahoo lägger ner sin populära nyhetsapp News Digest som sammanfattar och sammanställer de viktigaste nyheterna två gånger om dagen.

Apples avtal med de stora skivbolagen löper snart ut, och teknikjätten vill nu omförhandla med lägre ersättning för musiken.

En andra våg av betaversioner har släppts för Apples system Mac OS, IOS, TV OS och Watch OS.

Apples tidigare IOS-chef Scott Forstall är tillbaka i strålkastarljuset. Computer History Museum har lagt upp en filmad intervju på sin Facebook-sida med anledning av tioårsjubileet av Iphone.

Den tredje generationen av superlätta datorn Macbook med Retina-skärm får en märkbar prestandaförbättring, och lockar med en mycket välkommen förändring av hårdvaran. Jakob Nilsson har testat.