Apple uppdaterar support-app

Apple Support har uppdaterat sin IOS-app, där användare kan få teknisk assistans med sina produkter och skapa serviceärenden.

Det är uppdateringsvecka hos #Apple som har släppt nya uppdateringar till TV OS, IOS, Mac OS Sierra och Watch OS (som dragits tillbaka). Apple har nu i dagarna även uppdaterat sin app för supportärenden. Appen har funnits sedan början av november och är till för att vara användarens personliga handbok. Apple Support-appen har nu också släppts i USA.

Apple bistår med svar genom att föreslå passande hjälpartiklar och att finnas till hands via chatt, telefon eller e-post. Appen kan hitta de enheter som är kopplade till ditt iCloud-konto så att du lättare ska kunna få den hjälp du behöver. Den nya uppdateringen innehåller även prestandaförbättringar och buggfixar.

Har du använt dig av Apple-support och i så fall, hur dyker du den funkar?

Skriven av Jakob Nilsson

Ida och Amanda har tagit över studion och pratar bland annat om nästa Iphone, Ipad Pro och fri surf på semestern. Missa inte!

För att inleda den här helgen med några goda skratt bjuder vi på en video med några ungar som får undersöka äldre teknik.

Sju år efter Transmit 4 uppdaterar nu utvecklarna Panic sin omtyckta filhanterare Transmit till version 5.

Apples videoapp Clips uppdateras med Disney-karaktärer så som Kalle Anka och Buzz Lightyear och får också många nya grafiska element.

Nu är det möjligt att betala för Itunes och appar via mobilräkningen också i Sverige – i alla fall om man är kund hos Tre eller Telenor.

Tack till reboot81 för detta #nyhetstips!

Spotify tar bort appar specifikt gjorda för ett antal högtalare och satsar istället på Spotify Connect eller Chromecast Audio.