Apple uppdaterar support-app

Apple Support har uppdaterat sin IOS-app, där användare kan få teknisk assistans med sina produkter och skapa serviceärenden.

Det är uppdateringsvecka hos #Apple som har släppt nya uppdateringar till TV OS, IOS, Mac OS Sierra och Watch OS (som dragits tillbaka). Apple har nu i dagarna även uppdaterat sin app för supportärenden. Appen har funnits sedan början av november och är till för att vara användarens personliga handbok. Apple Support-appen har nu också släppts i USA.

Apple bistår med svar genom att föreslå passande hjälpartiklar och att finnas till hands via chatt, telefon eller e-post. Appen kan hitta de enheter som är kopplade till ditt iCloud-konto så att du lättare ska kunna få den hjälp du behöver. Den nya uppdateringen innehåller även prestandaförbättringar och buggfixar.

Har du använt dig av Apple-support och i så fall, hur dyker du den funkar?

Skriven av Jakob Nilsson

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.