Apple uppdaterar support-app

Apple Support har uppdaterat sin IOS-app, där användare kan få teknisk assistans med sina produkter och skapa serviceärenden.

Det är uppdateringsvecka hos #Apple som har släppt nya uppdateringar till TV OS, IOS, Mac OS Sierra och Watch OS (som dragits tillbaka). Apple har nu i dagarna även uppdaterat sin app för supportärenden. Appen har funnits sedan början av november och är till för att vara användarens personliga handbok. Apple Support-appen har nu också släppts i USA.

Apple bistår med svar genom att föreslå passande hjälpartiklar och att finnas till hands via chatt, telefon eller e-post. Appen kan hitta de enheter som är kopplade till ditt iCloud-konto så att du lättare ska kunna få den hjälp du behöver. Den nya uppdateringen innehåller även prestandaförbättringar och buggfixar.

Har du använt dig av Apple-support och i så fall, hur dyker du den funkar?

Skriven av Jakob Nilsson

Prislappen för Samsungs senaste flagskeppsmodell Galaxy S8 som presenterades i slutet av mars skiljer sig mycket beroende på vilket land du köper mobiltelefonen i.

Kinesiska Huawei gör ett utfall mot marknaden för bärbara datorer med sin Macbook-liknande och tunna Matebook X.

Feral har uppdaterat spelet Sid Meier's Railroads för full kompatibilitet på senaste versionen av Mac OS.

Den här veckan listar Jakob och Andreas sina respektive topp fem teknikprylar genom tiderna.

Den som använde datorer på 80- och 90-talet kommer säkerligen att småle åt veckans fredagsvideo, signerad komikern Eddie Izzard.

Efter flera år av att kräva licenskostnader för Thunderbolt-protokollet ska det bli fritt att använda för alla. Målet är att bredda användningen av protokollet.