Apple uppdaterar support-app

Apple Support har uppdaterat sin IOS-app, där användare kan få teknisk assistans med sina produkter och skapa serviceärenden.

Det är uppdateringsvecka hos #Apple som har släppt nya uppdateringar till TV OS, IOS, Mac OS Sierra och Watch OS (som dragits tillbaka). Apple har nu i dagarna även uppdaterat sin app för supportärenden. Appen har funnits sedan början av november och är till för att vara användarens personliga handbok. Apple Support-appen har nu också släppts i USA.

Apple bistår med svar genom att föreslå passande hjälpartiklar och att finnas till hands via chatt, telefon eller e-post. Appen kan hitta de enheter som är kopplade till ditt iCloud-konto så att du lättare ska kunna få den hjälp du behöver. Den nya uppdateringen innehåller även prestandaförbättringar och buggfixar.

Har du använt dig av Apple-support och i så fall, hur dyker du den funkar?

Skriven av Jakob Nilsson

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!

Apple har släppt uppdateringen IOS 10.3 till sitt mobila operativsystem, med nya funktioner och det nya filsystemet APFS.

Tack till Cancerman för detta #nyhetstips!

Samsungs ARM-baserade systemkrets Exynos används nästan uteslutande i företagets egna mobiler, vilket nu visar sig bero på ett gammalt avtal.

Företaget TSMC börjar kontraktstillverka Apples nästa mobilprocessor A11 i april, enligt en rapport från Asien.

Google har skaffat en ny sektion med veckans gratisapp i sin appbutik. Först ut är mobilspelet Card Wars.