Apple uppdaterar support-app

Apple Support har uppdaterat sin IOS-app, där användare kan få teknisk assistans med sina produkter och skapa serviceärenden.

Det är uppdateringsvecka hos #Apple som har släppt nya uppdateringar till TV OS, IOS, Mac OS Sierra och Watch OS (som dragits tillbaka). Apple har nu i dagarna även uppdaterat sin app för supportärenden. Appen har funnits sedan början av november och är till för att vara användarens personliga handbok. Apple Support-appen har nu också släppts i USA.

Apple bistår med svar genom att föreslå passande hjälpartiklar och att finnas till hands via chatt, telefon eller e-post. Appen kan hitta de enheter som är kopplade till ditt iCloud-konto så att du lättare ska kunna få den hjälp du behöver. Den nya uppdateringen innehåller även prestandaförbättringar och buggfixar.

Har du använt dig av Apple-support och i så fall, hur dyker du den funkar?

Skriven av Jakob Nilsson

En indisk talesperson för Samsung säger att företaget inte kommer sälja modifierade Galaxy Note 7 i Indien.

Läckta bilder på vad som tros vara den kommande Samsung Galaxy S8-mobilen indikerar att Samsung kommer dumpa den fysiska hemknappen.

Nya rykten från analysföretaget Trend Force spår att Apple kommer lansera en premiummodell av Iphone med OLED-skärm men utan välvd kant.

Mobilmässan Mobile World Congress i Barcelona närmar sig med stormsteg. 99mac kommer vara på plats och vill veta vad ni läsare vill se mer av.

Nästa version av Samsungs Gear VR kan presenteras samtidigt som Galaxy S8. Den nya modellen kommer bland annat få en dedikerad kontroll.

Apple planerar att lägga till en röd variant av Iphone 7 och Iphone 7 Plus, och ge mer lagringsutrymme till Iphone SE.