Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nej, The Grand Tour är inte piraternas favorit

Uppgifterna att Amazons TV-serie The Grand Tour skulle vara den mest nedladdade serien illegalt tillbakavisas av Torrentfreak. Rekordet visar sig nu bara gälla brittiska TV-serier.

Under gårdagen rapporterade 99mac uppgifter från analysföretaget Muso om att The Grand Tour blivit internets mest piratnedladdade TV-serie någonsin. Detta kan dock omöjligt stämma, enligt Torrentfreak som tillbakavisar uppgifterna.

Det första avsnittet av The Grand Tour har enligt Muso laddats ned 7,9 miljoner gånger. Det är onekligen mycket, men knappast världens mest nedladdade program. Det är rentav en lägre siffra än Muso tidigare angett för den populära serien Game of Thrones.

Även genom att studera topplistorna på torrentsajter så som The Pirate Bay är det tydligt att The Grand Tour är mindre populärt att ladda hem än serier som The Walking Dead och HBO:s Westworld.

Som kommentar anger nu Muso att det i grunden handlar om ett missförstånd – The Grand Tour är endast det mest nedladdade programmet som gjorts i Storbritannien. En talesperson för företaget säger:

– En analys av eftefrågan över en treveckors-period för de tre första avsnitten av The Grand Tour visar att det har den högsta andelen piratvisningar för en brittisk TV-serie någonsin, och flest piratvisningar för en debutsäsong av en TV-serie.

Det verkar alltså som att Game of Thrones fortfarande sitter tryggt på sin tron av piratnedladdade torrent-filer.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.