Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple lanserar AppleCare Protection Plan för iPod

<br><center><img src=/nyhetsbilder/M9404_lm.jpg></center>

AppleCare Protection Plan har sedan länge gått att köpa till både bärbara och stationära Macar. Från och med idag går det också bra att köpa till detta trygghetspaket till musikspelaren iPod. Normalt får du ett års garanti och 90 dagars fri telefonassistans när du köper en iPod. Men genom att köpa till AppleCare paketet för 795 kr förlänger du både garantin och telefonassistancen till två år. AppleCare omfattar iPoden, batterierna, hörlurarna, dockningsstatione samt fjärrkontrollen. Batteriet byts endast ut om det har förlorat 50 % eller mer av sin kapacitet.

Lite tråkigt är att skyddet inte har samma omfattning (3 år) som AppleCare för datorerna.

<b><a href=http://tracker.tradedoubler.com/click?p=11612&a=294802&g=0&url=http://store.apple.com/Apple/WebObjects/swedenstore?productLearnMore=M9404 target=_blank>Klicka här för mer information om AppleCare för iPod</a></b>

Kommentarer
14 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.