Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Följ med på Nintendo-kväll med Geeks Gaming nu på lördag

Nu på lördag den 10:e december anordnar Geeks Gaming en spelkväll med Nintendo-tema som livesänds från Geeks lokaler i Stockholm.

Nintendos senaste konsoler är kanske inte av senaste snitt när det gäller hårdvarans prestanda, men det går inte förneka att företagets utvecklare besitter en unik förmåga att skapa spel som bjuder på gammal hederlig spelglädje. På lördag den 10 december ska Geeks Gaming-gänget livesända en Nintendo-fokuserad spelkväll där bland annat Nintendos snart pensionerade konsol Wii U får ta plats.

Utöver detta kommer en spelstation med den nya minikonsolen NES Classic Mini upprättas där barndomens favoriter kommer att gå varma. Under kvällens gång kan ni som följer eventet lämna in önskemål om vilka klassiska titlar vi ska spela via den tillhörande Twitch-chatten.

Det blir en gedigen samling spelare som kommer att fylla studion, bland annat Andreas Eklöv från 99mac samt Kenneth Lindqvist och Jonas Thörnqvist från SweClockers. Utöver detta ansluter åtta entusiastiska medlemmar från Geeks Gaming.

Streamingen från lördagens eskapader inleds klockan 19.00 och några av spelen som avhandlas blir Mario Kart 8 och New Super Mario Bros U. Det senare spelet erbjuder samarbete för upp till fyra personer, men då spelarna har full frihet att sabotera för varandra är ett visst mått av kaos att vänta sig. Virtuella slagsmål i Smash Bros kan också inträffa.

Om du gillar Nintendo-spel, eller bara uppskattar att se ett gäng spelfantaster socialisera i videoform, kommer du kunna följa eventet på Twitch-kanalen Geeks Live. Hos SweClockers kommer det dessutom finnas ett bildgalleri från kvällens händelser som uppdateras kontinuerligt.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.