Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Lenovo Moto ger upp smarta klockor

Tillverkaren Lenovo Moto släppte ingen ny smart klocka under 2016, och har heller ingen planerad inför nästa år.

Lenovo Moto har bekräftat att de inte har någon ny smart klocka på gång i samband med den nya versionen av Googles operativsystem Android Wear 2.0 som planeras inför nästa år, rapporterar The Verge. Lenovo har heller inte släppt någon ny smart klocka detta år. Av uttlanden från företaget att döma verkar därmed #Lenovo dra sig ur marknaden för smarta klockor.

Enligt Shakil Barkat som är utvecklingschef på Moto ser inte företaget ett tillräckligt drag i marknaden för att släppa en ny produkt för tillfället. Som 99mac tidigare rapporterat rasade Lenovos försäljning av smarta klockor med 73,3 procent under 2016 års tredje kvartal.

Den befintliga klockan Moto 360 som släpptes 2015 väntas dock få en uppdatering som ger tillgång till Android Wear 2.0, men däremot inte 2014 års modell. Enligt Barkat är det dock möjligt att Lenovo Moto återvänder till smarta klockor i framtiden. Han säger:

– Vi tror att vristen fortfarande har ett värde och det kommer en punkt när de [kategorin smarta klockor] kan erbjuda värde till kunderna mer än de gör idag.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.