Studentpris på Apple Music även för svenskar

I maj infördes studentpris på musiktjänsten Apple Music, och nu gäller det även svenska studenter som får tjänsten för 49 kronor i månaden.

Tidigare i år införde #Apple rabatterat pris på sin strömmande musiktjänst Apple Music för studenter som läser vid högskola eller universitet. Dessa kan prenumerera på tjänsten för halva priset.

Nu har studentpriserna även kommit till fler länder, bland annat Sverige. Det betyder att svenskar som studerar på universitet eller högskola nu kan prenumerera på #Apple Music för 49 kronor i månaden. Epost-adresser kopplade till läroverken ska kännas igen automatiskt, men annars går det att bekräfta att att användaren är student via webbplatsen Unidays.

Spotify arbetar på sin första egna hårdvaruprodukt i form av en uppkopplad enhet, enligt en jobbannons på företagets webbplats.

Samsung är nöjda med intresset kring Galaxy S8, och meddelar att förhandsbokningarna varit "de bästa någonsin".

99mac tänker på framtiden, och vi vill ha er hjälp. Vad tycker ni att 99mac ska vara, och vad ska det inte vara? Prata och diskutera, och hjälp oss att bygga upp något inför morgondagen.

Apple har rekryterat ytterligare en profilerad VR-expert, nämligen Jeff Norris som tidigare arbetat på NASA med projekt kring virtuell och förstärkt verklighet för astronauter.

Premiären för Apples programserie Carpool Karaoke senareläggs och kommer längre fram i år.

Bristande tillgång på komponenter kan skjuta fram produktionen av Apples nästa Iphone till oktober eller november.