Studentpris på Apple Music även för svenskar

I maj infördes studentpris på musiktjänsten Apple Music, och nu gäller det även svenska studenter som får tjänsten för 49 kronor i månaden.

Tidigare i år införde #Apple rabatterat pris på sin strömmande musiktjänst Apple Music för studenter som läser vid högskola eller universitet. Dessa kan prenumerera på tjänsten för halva priset.

Nu har studentpriserna även kommit till fler länder, bland annat Sverige. Det betyder att svenskar som studerar på universitet eller högskola nu kan prenumerera på #Apple Music för 49 kronor i månaden. Epost-adresser kopplade till läroverken ska kännas igen automatiskt, men annars går det att bekräfta att att användaren är student via webbplatsen Unidays.

Hidden Folks är ett ganska simpelt sakletarspel, som dock charmar tack vare sinnrikt illustrerade bilder, lustiga ljudeffekter och en nästan total gullighet.

Apple uppdaterar musikrigg-programmet Mainstage till version 3.3, med en lång lista av nya funktioner och åtgärder.

Apparna Pages, Numbers och Keynote får en uppdatering av Apple både på Mac, Iphone och Ipad.

Även Apple TV får en ny version av operativsystemet, och TV OS 2 erbjuder bland annat snabbare skrollning och smidigare hyrfilmsupplevelse.

Apple har uppdaterat mjukvaran i Apple Watch till version 3.2, med bland annat den nya funktionen bioläge.

Apple har uppdaterat operativsystemet Mac OS Sierra till version 10.12.4, med bland annat den nya funktionen Night Shift.

Tack till mattiL för detta #nyhetstips!